Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem szoktál kiakadni, milyen...

Nem szoktál kiakadni, milyen butuska kérdések foglalkoztatják a mai kismamákak, anyákat?

Figyelt kérdés

Igazán nem áll szándékomban provokálni és nem is unatkozom, de ezek a kérdések.......

Csupán a józan paraszti eszünket és az ösztöneinket használva könnyedén választ kaphatunk minden kérdésünkre.

2010. aug. 19. 11:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Sok kérdés butuskának tűnik, de van olyan helyzet, ami ha adódik egy kezdő kismama életében, mégiscsak bizonytalanságot okoz, és jó megkérdezni, megbizonyosodni róla. Szerintem néha mindenkinek adódnak buta kérdései, amik neki fontosak, másnak egyértelműek. Itt nyilván sok van ezekből, mert ez egy ilyen oldal.
2010. aug. 19. 12:32
 12/21 anonim ***** válasza:
73%
mindenkinek más a "butuska" kérdés.egyszerűen átmegyek rajt,és kész.Miért zavarna?Azért van az oldal.Szerintem minden tettünk fel olyat,amit más magának érthetödönek tartott.
2010. aug. 19. 13:43
 13/21 anonim ***** válasza:
56%
Igazából nem zavarnak, mert rá sem kattintok, ha nem érdekel. Én sem kedvelem a gyes/gyed, hozzátáplálás, fogzás, lehetek-e terhes stb kérdéseket. Viszont szívesen olvasok arról, kinek milyen nevű babája van, vagy milyen nevet adjon, a növekedéssel , fejlődéssel kapcsolatos kérdéseket és azokat, amik valamiért különlegesebbek, érdekesebbek.
2010. aug. 19. 13:44
 14/21 anonim ***** válasza:
43%

Igen, ez a megjött-e már a gyesed/gyedes kérdezgetés idegesítő és felesleges. Ha most én válaszolok rá, hogy igen vagy nem, attól neki jobb lesz? Mert örül, hogy jaj, de jó más sem kapott, vagy felb@szarintja magát, hogy ha X kapott, akkor ő miért nem?! Vagy mi?

A másik (Carmennel egyetértve) a fogzunk, eszünk, felálltunk, elindultunk, stb. Nem egyszer szívesen odaírnám, hogy örülök, hogy egy szinten vagy a csemetéddel, és huszonharminconx évesen jön a fogad.

De a kedvenceim azok, amelyekben a szabad-nem szabad között nem tud dönteni a kismama. Már várom, hogy mikor teszik fel, hogy úristen az orromon vettem levegőt a szám helyett, ártottam a babámnak?? Vagy: Műanyag kanállal ettem fém helyett, akkor ugye rohanjak orvoshoz, mert a baba tuti beteg lesz??

Ja, és a józan paraszti ész, mint olyan, nagyon úgy tűnik, hogy már nem létezik.

2010. aug. 19. 14:09
 15/21 anonim ***** válasza:
57%

Sokat lehet, hogy a google keresőt sem ismerik.

Számtalan kérdés:

-mikor van xy névnap,

-mi a peteérés, ovuláció, stb...

-mennyibe kerül xy gyógyszer,

stb....

Vagy tényleg a műveletlenség, hazugság a csomó kérdésben:

-Terhes vagyok, pedig csak puszit adtunk egymásnak, hogy mondjam el otthon?

-Mennyi az esély a terhességre, ha egy medencébe fürödtünk és beleélvezett?

- 3 hónapja mindig megjött, terhestesztjeim negatívok, orvos szerint nem vagyok terhes. Szerintetek lehetek ettől még terhes?12/L

stb.... sorolhatnám

2010. aug. 19. 14:13
 16/21 anonim ***** válasza:

Egyébként a butuska kérdéseken túl a direkt provokálós, pontlehúzós kérdések is zavarnak.

-szoptatás/tápszer

-hozzátáplálás miért, mikor, miért ne 3 hónaposan,

-szülés/császáros szülés

viták

Feleslegesek.

2010. aug. 19. 14:16
 17/21 anonim ***** válasza:
61%

Engem az ilyenek akasztanak ki:

- hányingerem van, fáj a hasam, terhes vagyok?

Már húszmilliószor leírtam itt én is és más is hogy AHÁNYTERHESSÉG ANNYI TÜNETEGYÜTTES, minden kismamánál más de egyszerűen nem érti meg senki.

A kezdő anyukák kérdéseit viszont megértem és a terhesekét is mert a neten annyi baromságot lehet olvasni néha és minden oldalon mást hogy az ember már nem tudja higgye-e vagy ne ezért gyakorlott anyukákhoz fordul.

De a "doki szerint nem vagyok terhes, a teszt negatív, szerintetek?" kérdés volt az ostobaságok csúcsa itt az tuti :)

2010. aug. 19. 14:37
 18/21 anonim ***** válasza:

Engem nem csak a butuska kérdések, da a butuska válaszok is kiakasztanak.

Néha olyan érzésem van, mintha erre az oldalra vagy csak tizenéves leányanyák, vagy 60 feletti nyugdíjasok írnának.

Az is bicskanyitogató, ha megkérdezi az anyuka, 2-3 hónaposan ehet-e már a gyerek krumplit, répát, nemtudommit....mikor elég csak két szót beírni egy keresőbe, vagy felütni egy kisbabás újságot, netán böngészni babás oldalkon (ha ide eltalál, oda is), és mindegyikből ordít, hogy a szoptatott babákat elég 6 hónaposan, tápszereseket 4 hónaposan hozzátáplálni....

De hogy akkor még jönnek a válaszok is....ó, persze, nyugodtan, hisz én is már 2 hónaposan pacalpörköltet adtam az enyémnek....

Mikor 50 éve?!

Egyszerűen nem hiszem, hogy egy mai huszon-harminc éves anya nincs ezzel tisztában. Vagy ha tényleg nincs, azt hiszi, hogy ezen az oldalon kompetens válaszokat kaphat arctalan, névtelen, sőt nicktelen emberektől.

2010. aug. 19. 16:05
 19/21 anonim ***** válasza:

ja igen, a válaszok! néha veszélyes, komolyanmondom!

annyi felelőtlen hülye van, már elnézést....pl amikor valaki arra buzdítja itt a kismamákat hogy nyugodtan szolizanak meg egyenek nyers tojást 5 hetsy terhesen vagy cigizzenek nyugodtan mert ők is ezt tették és nem lett semmi baj...... kiakaszt. Azért mert valaki felelőtlen, mást is arra buzdít...

Na meg az ilyen válaszok hogy "egy napja nem jött meg és sokat pisilek, terhes vagyok?" - "hú, igen ez tuti baba mert nekem is így kezdődött, gratula!"

2010. aug. 19. 16:11
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ez is egy butuska kérdés...
2010. aug. 22. 13:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!