Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem szoktál kiakadni, milyen...

Nem szoktál kiakadni, milyen butuska kérdések foglalkoztatják a mai kismamákak, anyákat?

Figyelt kérdés

Igazán nem áll szándékomban provokálni és nem is unatkozom, de ezek a kérdések.......

Csupán a józan paraszti eszünket és az ösztöneinket használva könnyedén választ kaphatunk minden kérdésünkre.

2010. aug. 19. 11:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
60%

Nem szoktam.

engem a két hónaposak vagyunk, tápit iszunk, két fogunk van akaszt ki de mocskosul.

talán nincs az ember életében még egy ilyen időszak mint amikor több kérdése van mint amennyi válasza.

én szeretek segiteni....

2010. aug. 19. 11:15
 2/21 anonim ***** válasza:
51%

Én azon szoktam kiakadni, amit 100 alkalommal kérdeznek meg. Pl. mikor kezdjem a hozzátáplálást? Ha egy kérdést kiírsz, felhoz ezernyi találatot, egyszerűbb lenne azokat megnézni.

Amúgy persze mindenkinek szíve joga azt kérdezni, amit akar, de őszintén szólva néha bosszankodom (pedig nem kéne, mert semmi közöm hozzá), amikor azt olvasom, hogy 37,6-ot mértem popsiban, kapott kúpot és nurofent is egy órája, adhatok neki még panadolt is? Mert ez szimpla butaság, és még a szegény gyereknek is árt, mert egy rakás felesleges gyógyszer töm bele.

Megértem, hogy aggódnak az anyukák sok minden miatt, de néha úgy érzem, abszolút elveszítik a realitást:(

2010. aug. 19. 11:16
 3/21 anonim ***** válasza:
48%
de kiakaszt! De már úgy vagyok vele, hogy inkább bele sem nézek olyan kérdésekbe, amik igaz hogy érdekelnének, de vagy tök homályosan vannak megfogalmazva, vagy egyből látszik, hogy nem egy IQ harcos a kérdező... az meg a másik, hogy mindennap van legalább 10 GYES/GYED kérdés ugyanarról, 5 hozzátáplálós, 7 mennyire fáj a szülés... etc...
2010. aug. 19. 11:18
 4/21 A kérdező kommentje:

Sajnos a túlzott információáradat is káros lehet.

Nem is értem soka mit csinálnának internetelérhetőség nélkül?

2010. aug. 19. 11:19
 5/21 anonim ***** válasza:
26%

viszont az is tény hogy vannak olyan kérdések amik meg tök jogosak..

amikor én készültem hogy összepakolom a kórházi csomagot leültem és nézelődtem kategórikusan kerestem hogy a debreceni klinikára mi kellhet de sehol se találtam pedig végigolvastam a fél google-t.

aztán itt kötöttem ki 6 hónapos terhesen...

azt nem szeretem amikor zanzásitanak hogy a kérdésben nincs semmi pontos adat mert nem kell ahhoz görbe hogy lássam de ha leirja hogy mennyi a hője már fejben tudok grafikont rajzolni vagy egy fecnin

2010. aug. 19. 11:23
 6/21 anonim ***** válasza:
71%

XXI. század hibája, túl sok az információ, sok bizonytalan anyukát még jobban elbizonytalanítanak.

Nem akadok ki, nem foglalkozok ezekkel. Én megtanultam kiszűrni a hülyeséget, bár én nem szoktam bizonytalan lenni szerencsére.

2010. aug. 19. 11:28
 7/21 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem a sok csacska kérdésnek az lehet az oka, hogy mostanában rengeteg dolgot túl tudományosan fogalmaznak meg, ami elbizonytalanítja az anyukákat, hiszen az átlag ember nem ért az ilyesmihez, pedig ha emberi nyelven írnák le a dolgokat, akkor rájönnének, hogy teljesen természetes dolgokról van szó. De manapság úgy tűnik, a gyermekneveléshez orvosi diploma kéne.
2010. aug. 19. 11:35
 8/21 A kérdező kommentje:
Ezt én is így gondolom!
2010. aug. 19. 11:37
 9/21 anonim ***** válasza:
67%
A butus kérdések is idegesítenek, inkább csak beleolvasok és mosolygok egy jót (első gyermekes anya létemre...), sokkal jobban idegesítenek engem is a kismilliomodjára feltett kérdések. A csúcs, az hónap első munkanapján feltett kb 15 kérdés, hogy mikor jön a gyed, a gyes, a családi és a többiek. Könyörgöm, felnőtt érett embereknek nincs annyi sütnivalójuk, hogy ha elseje pl vasárnap és másodika hétfő, akkor senki nem fog másodikán pénzt kapni, mert vasárnap nincs utalás sehol!!! De azért minden hónap elején jönnek csőstül ezek a kérdések. Most aug. elején meg is jegyeztem egy délelőtt kb 11 órai kérdésnél, hogy akkor az már a 4. kérdés volt aznap. Persze meg is kaptam, hogy milyen jó nekem, hogy nincs szükségem arra a pénzre. Ja és a béka segge alá lettem lepontozva. Utána írtam, hogy igenis szükségem lenne arra a pénzre, mert 500 ft volt a tárcámban, de attól még nem lesz hamarabb számlán, mert egy nap 600x rákérdezek...
2010. aug. 19. 11:38
 10/21 anonim ***** válasza:
0%

11.38. én ezeket el se olvasom

meg azokat se hogy

-ugye nem lehetek terhes ha a barátom ide meg oda élvezett

-ugye terhes lehetek mert bár 14 vagyok de babát szeretnék

megjött a menstruációm és még nem is szexeltünk..

szóval fő a szelektáció van hogy elolvasom a kérdést és nem válaszolok van hogy olyan kedvem van hogy jövök és válaszolok van hogy csak bekukk...

2010. aug. 19. 11:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!