Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem szoktál kiakadni, milyen...

Nem szoktál kiakadni, milyen butuska kérdések foglalkoztatják a mai kismamákak, anyákat?

Figyelt kérdés

Igazán nem áll szándékomban provokálni és nem is unatkozom, de ezek a kérdések.......

Csupán a józan paraszti eszünket és az ösztöneinket használva könnyedén választ kaphatunk minden kérdésünkre.

2010. aug. 19. 11:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
De igen. Sőt, a válaszolók egy része is jobban tenné, ha inkább bölcsen hallgatna. Kedvenceim nekem is "a barátom ide-oda élvezett, lehetek-e terhes?" jellegű kérdések. Ami viszont teljesen kiverte nálam a biztosítékot, az ez a kérdés volt: "A szoptatás nem kannibalizmus?" Itt sajnos elvesztettem a jólneveltségem és lehülyéztem (igaz, finoman elmebajnoknak tituláltam) a kérdezőt...
2010. aug. 22. 13:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!