Feladnád az álom munkát gyerekvállalásért?
"Látom, mindenki le lett pontozva, aki a gyerekvallalast helyezne előbbre. Szép kis világ ez..."
Nekem ez ütötte meg a szemem. Oké azt írtad, de kb lesajnáltál mindenkit aki nem biztatta a kérdezőt, hogy legyen a szülés az első. Mert milyen világ ez. Hát milyen, olyan amiben akkor kell szülni, mikor úgy érzi készen áll rá.
Engem ebben az borzaszt el, hogy valaki a kerdezot gyerekszülésre biztatja, holott ő nem akarja. Most nem. Márpedig egy gyerek akkor is óriási kötöttség ha be lehetne adni 6 hetesen bolcsibe, amit nem lehet. És gondolom magán intézmények sem nőnek mindenhol plusz mennyibe kerülhet ez...
De! Nekem két ismerősöm már a terhesseg alatt 4 hónapot töltött kórházban és többet nem engedtek dolgozni otthoni fekvessel. Na itt már bukik a nagy karrier. En pl majdnem elvereztem szules közben. En se pattantam volna még dolgozni 6 hét után. Épphogy már tudtam menni 100 métert szédülés nélkül. Pedig amúgy en végig dolgoztam a terhesseg alatt. Szoval egyáltalán nem garantált, hogy tudna munkát végezni végig és azonnal de ha meg igen is egy 6 hetes/hónapos gyerek munka mellett is alapvetően írja át egy no életet. (Férfiét is persze, de ott általában azért az anya 100%-ban a gyerekkel van). Szoval hacsak az apa nem maradna otthon a gyerekkel, az egész életképtelen elképzelés. Lehet így élni. Amerikában is élnek. Jó szar is ez az anyukának, de nyilván a gyereknek is. De meg ha otthon is marad, a kérdező nem tudhatja, hogy bizony akkor sem az van hogy karrier 100% aztan este 6-7-kor haza esik. Az anyai ösztön ennél erosebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!