Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg van, aki kikötözi...

Tényleg van, aki kikötözi otthon a gyerekét, vagy szerintetek csak viccelt a nő?

Figyelt kérdés
A postán volt egy nő a 2 gyerekével, mindkettőn póráz volt. Egy férfi szólt neki, hogy ez mennyire megalázó. Erre a nő azt mondta, hogy hozzá vannak szokva, ugyanis otthon egy pár méteres futópóráz van kifeszítve nekik. Most ezt komolyan mondhatta? Nem is mosolyodott el.
2021. febr. 17. 13:12
A kérdező szavazást indított:
Komolyan mondta.
Viccelt.
70 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Az a "póráz" mentheti meg a gyerek eletet, ha kiakarna szaladni egy auto ele.
2021. febr. 17. 13:17
 2/11 anonim ***** válasza:
97%

De ostoba vagy. Gondolom azert mondta, mert boldog boldogtalan beszol neki. Igy meg ratesz inkabb, es jol teszi.

Elsonek igaza, igen eletet menthet. Csak errol a sok idiotanak fogalma sincs. Lasd LLJunior :(

2021. febr. 17. 13:19
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
LL junior kisfiánal haláláig azt mondtam én is,hogy nem komplett aki ilyet használ.azóta nem mondom...
2021. febr. 17. 13:20
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Én is azóta nem tartom butaságnak a pórázt
2021. febr. 17. 13:21
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Persze, hogy viccelt. Nem vagyok póráz ellenes, de abban a bizonyos balesetben már 4 éves volt a kisfiú, ennyi idös korban már senki nem használ gyerekporázt.
2021. febr. 17. 13:40
 6/11 Derjaderja ***** válasza:
93%
Még tök jól kezelte, hogy idegenek kéretlenül kritizálják. Sztem is jó a póráz, bár nekünk nincs végül.
2021. febr. 17. 13:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Pont ugyanerre gondoltam, mint amit a hármas válaszoló említett.
2021. febr. 17. 14:27
 8/11 anonim ***** válasza:
92%
Képzeld el, hogy kiemeled a gyereket az autósülésből, és még ki kell kotornod a kocsiból az elgurult játékát vagy bármit, és nem tudod fogni közben a gyerek kezét. Esetleg kioldódik a cipőfűződ. Vagy a babakocsiban fekvő kistestvéren kell valamit igazgatni. Egy kétéves elvileg megáll melletted, ha erre kéred, de azért van olyan hely, ahol nem mernék csak a kisgyerek megbízhatóságára alapozni.
2021. febr. 17. 17:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagy arc lehetett a nő. :D Persze, hogy viccelt.. De eszem megáll, hogy idegenek simán belepofáznak más emberek magánéletébe.
2021. febr. 17. 17:36
 10/11 anonim ***** válasza:
24%
Nem szavazok, fogalmam sincs. Ugyanannyi erővel lehet vicc is és komoly is. Hallottam már ilyet, régi öregasszonyoktól, hogy kikötözték a gyereket az asztal lábához, hogy el tudjanak végezni. Gondolom nem minden nap és egész nap, csak alkalom adtán.
2021. febr. 17. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!