Hány éves kortól hagytad otthon egyedül a gyermekedet? Hogyan oldottad meg a felügyeletet suli után ha nincs napközi?
Nekem 8 éves a nagy és olyan 12 évesen tervezem, hogy egyedül legyen itthon. Most a kicsivel itthon vagyok még 2,5 évig. Utána tanulószobás lesz még egy darabig, ha dolgozom.
Én 10 voltam, amikor egyedül jártam az iskolába. Suli után két órát voltam egyedül. Addig leckét írtam általában vagy a házimunkát csináltam. Volt bőven. Elfoglaltam magam az biztos.
Nem a nyápicság miatt tettem fel a kérdést, hanem hogy ki hogy engedi meg, erre voltam kíváncsi.
Nálunk ez még pár év múlva lesz aktuális, csak az iskola-lakóhely tervezés miatt érdekelt. Ráadásul még buszozás is társulhat hozzá. Én féltős típus vagyok
Ötödikben azért már sokszor 6 órájuk van, így 2 előtt nem ér haza, sőt, lehet, hogy később. 4-re meg én úgyis hazaérek, tehát egy 11 éves már szerintem kibír 1,5-2 órát egyedül otthon, addig is úgyis házit kell írnia, tanulni kell, nem unatkozik.
Sokan járnak szakkörre, különórára is délután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!