Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pozitív teszt eredmény miatt...

Pozitív teszt eredmény miatt otthon ülnél 2 hétig vagy kivinnéd a gyerekeid sétálni?

Figyelt kérdés
Milyen szabály él ilyenkor?
2020. nov. 2. 13:51
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
97%
Én úgy tudom nem mehetsz sehova. Elméletileg bármikor beállíthatnak ellenőrizni.
2020. nov. 2. 13:53
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy h milyen teszt pozitív! Hcg vagy covid?

Nyilván a covid + maga után vonza a karantént. Tehát nem hagyhatid el a lakást!

Egyébként még a gondolatmenetedet se értem hogy hogy fordult meg a fejedben h elmész otthonról és kuteszel mást is a fertőzésnek!

Ha meg kijárási tilalmat rendelnek majd el te háboridsz fel a legjobban

2020. nov. 2. 13:54
 3/25 anonim ***** válasza:
91%

Muszáj otthon lenned, nem hagyhatod el a lakást egyáltalán... a gyereknek tudtommal nem, ha ő nem pozitív.

Más nem tud rá vigyázni? Vagy nagyon pici, anyatejes?

2020. nov. 2. 13:54
 4/25 anonim ***** válasza:
97%

Karantén alatt vagy. Elvileg kapsz egy piros táblát is, de a rendszer káosza miatt ez sokszor elmarad.

A párom rendőr, rendszeresen feladatuk a karanténosok ellenőrzése hogy otthon vannak-e. Ez amúgy nem jelent semmi komolyat. Odamennek a család meg kiinteget az ablakon.

2020. nov. 2. 13:55
 5/25 anonim ***** válasza:
13%
A közvetlen szomszédom 10 nap önkéntes karanténba vonult mikor beteg lett. A mentők kb a 8.napon jöttek ki,11.napon pozitív eredménnyel már kint mászkált...azóta is. És több teszt nem is készült...le se szarják mi van most.
2020. nov. 2. 14:02
 6/25 anonim ***** válasza:
94%

2-re:

Na, ez tényleg jó kérdés, mert a gyerekvállalás rovatban hemzsegnek az olyan kérdések, hogy "pozitívat teszteltem stb. stb.". Én meg mosolygok magamban, hogy covid vagy terhességi teszt?

Amúgy számomra természetes, hogy ha TILOS kimennem, akkor nem megyek ki. Ha a gyerekek kimehetnek (nem tudom, mi az érvényes szabály), akkor vigye ki olyan ember, aki szintén kimehet.

2020. nov. 2. 14:03
 7/25 A kérdező kommentje:
Hát karantén. Panelban lakunk erkély sincs. Még nem ellenőriztek egyszer se pedig 1 hete itthon vagyok
2020. nov. 2. 14:04
 8/25 anonim ***** válasza:
97%

Ha covid pozitív akkor maradjál a seggeden, nem csak magad miatt hanem az embertársaid miatt.

Ha terhességi akkor nem látom akadályát annak, hogy sétálni menjetek.

2020. nov. 2. 14:05
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Ember ha panel akkor főleg nem, ne legyél már ekkora paraszt. Végigfogdosol mindent a covidos kezeddel ott ahol idős emberek is mászkálhatnak. Ne legyél már ilyen gyerekes basszus, ha egy hetet kibírtál akkor még egy hetet már fél lábon is ki lehet. Mi is társasházban, erkély meg semmi nincs de én simán kibírnám azt a két hetet.
2020. nov. 2. 14:10
 10/25 anonim ***** válasza:
49%
A lányom volt karanténban 2 hete egy beteg osztálytársa miatt. Én annyit megengedtem neki, hogy miután az aznapi rendőr elment, beültünk együtt a saját kocsinkba a saját kertünkben, és kimentünk a város határába a mezőre a kutyákkal. A városban nem hagytam volna, hogy lófráljon. Tudom, hogy nehéz, tudom, hogy rossz a gyerekeknek, de most max az apjuk viheti el őket este.
2020. nov. 2. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!