37 éves vagyok, 18 hetes, nagyon elkeseredett kismama. Kombinált tesztem 1:119, a Nifty-teszt 92,16% pozitív Down-kórra, a magzatvíz vizsgálat eredménye pozitív. Volt másnak is ilyen rossz eredménye? Léteznek még csodák?
Figyelt kérdés
2020. szept. 20. 14:34
1/28 anonim válasza:
Szerintem ez elég egyértelműen Down-kór ha 3-ból 3 teszt ezt mondja. Sajnálom. :/
2/28 anonim válasza:
Szerintem is... mit fogsz tenni?
3/28 anonim válasza:
Huh hàt sajnálom. Ne hagyatkozz csodákra, ez ennél sokkal komolyabb dolog.
4/28 anonim válasza:
Léteznek csodák, de ha 3 teszt is ezt mutatja akkor bizony sajnos Down koros a baba :(
12 heti genetikain mit mondtak? Ott nem volt eltérés?
Mit tervezel? Megtartod?
5/28 anonim válasza:
Ha csak a kombi teszteredményed lenne rossz, azt mondanám, ismerek olyat, akinek a tiédnél sokkal rosszabb(1:6) eredménnyel egészséges babája született.Ő amúgy egyenesen amnióra ment 36 évesen, ami viszont negatív lett.
Nem várnék csodára a helyedbe, mert 3 teszt is azt mondja hogy Down koros a babád.Az, hogy 3 teszt is tévedjen tényleg csoda volna. De azért annyira minimális a lehetősége,kb 0.1%, hogy nem alapoznék rá a helyetekben.
A lehetőségeiteket nyilván elmondta a genetikus, sajnos a döntést bármilyen irányban nektek kell meghozni.
7/28 anonim válasza:
Sajnos ez elég egyértelmű. 😣 Sajnálom nagyon. Első gyerek?
8/28 anonim válasza:
Egy igazi szeretetgombóc lesz. ❤️
9/28 Derjaderja válasza:
A nifty és az amnio pozitív. Emellett nincs csoda. Sajnos.
10/28 anonim válasza:
Nagyon sajnálom. :( Ismerősi körben többeknek jött ki rossz eredmény, bár pontosabban nem tudom, mennyire és milyen tesztnél, de ennek ellenére egészséges babájuk született. Előfordul sokszor, hogy téves az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!