37 éves vagyok, 18 hetes, nagyon elkeseredett kismama. Kombinált tesztem 1:119, a Nifty-teszt 92,16% pozitív Down-kórra, a magzatvíz vizsgálat eredménye pozitív. Volt másnak is ilyen rossz eredménye? Léteznek még csodák?
Utálom ha beteg gyerekekre azt mondják, hogy szeretetgombóc. Egy egészséges gyerek is szeretetgombóc, viszont nem teszi tönkre egy család életét azzal, hogy egész életében gondozni kell, és a szülei élete róla fog szólni, a testvérére ha van neki pedig nem lesz energia.
Minden elismerésem ha bevállalja valaki, de szerintem a legtöbb embernek nem kellene. Házasságok tucatjai rokkannak bele egy beteg ember felnevelésébe. Aztán ott van az a félsz, hogy mi van ha te meghalsz, amikor a gyereked 25 éves de nem tud gondoskodni magáról...
Kedves kérdező, ha te bevállalod a csodában reménykedve, csak akkor tedd ha készen állsz feláldozni az életed érte.
Ha nem akarod ezt, akkor tudod te is mi a másik megoldás.
Köszönöm a válaszokat.
Második gyermekről van szó, az első szerencsére teljesen egészséges.
#8 ja kész szerencse ez a kérdezőnek, az egészséges gyerek úgyse lenne szeretetgombóc, azok azt se tudják mi az.
Irónia OFF. Pfffff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!