Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Otthon ezek a nevek furak...

Otthon ezek a nevek furak lennenek?

Figyelt kérdés
Damien, Liam ?
2020. dec. 30. 01:52
1 2
 1/11 anonim válasza:
52%
Nekem tetszenek!
2020. dec. 30. 01:58
 2/11 anonim válasza:
52%
Szóval szerintem nem lennének azok. :)
2020. dec. 30. 01:58
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Igen. Ezek tök átlagos nevek, de nem Magyarországon. Itt szokatlan lenne, mert itt az ember elég ritkán fut össze egy Damiennel vagy egy Liammel.
2020. dec. 30. 02:16
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Magyarországon általában a kisebbségi közösségekben jellemző inkább, hogy ilyesmi nevet adnak a gyereknek. A Damien egyébként nem anyakönyvvezető ebben a formában, csak Damián formában.
2020. dec. 30. 08:52
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
*anyakönyvezhető
2020. dec. 30. 08:53
 6/11 anonim ***** válasza:
81%

A sok Noel, Benett közül nem tűnne ki. Ezeknél cifrább nevekkel is találkozom. Aki most kisgyerekes, annak már megszokott az ilyen típusú nevek.

Engem már meg sem lepne, ha valaki így mutatkozna be. Viszont biztos felkapnám a fejem, ha egy János vagy István kisgyerekkel találkoznék.

2020. dec. 30. 09:58
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Igen.
2020. dec. 30. 11:04
 8/11 anonim ***** válasza:
95%
Hát legalábbis felénk a Damian/Damián - őszintén, nem tudom, hogy írják szabályosan nem annyira különleges, hallottam már több kisfiút ilyen névvel. A Liam szerintem elég gáz egy magyar vezetéknévvel.
2020. dec. 30. 11:56
 9/11 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Itt Angliaban anyakonyveztetheto!

Nemzetkozi vezetek neve lenne: Geller

A kisebbsegiek kevesbe hszbalnak angol kulfoldi nevet es inkabb deliesebb hangzasu neveket hasznalnak. Ricardo/Armando 😅

De egYebkent miattuk is kerdezem.

Annyi szep nev van meg a vilagban es csak mert Magyarok vagyunk miert kene hogy korlatozottak legyunk. ? Nekem nem tetszenek a Magyar ferfi nevek.

Es kb csak Magyarorszagon neznenek furcsa szemmel a ritkabb kulfoldi nevekkel mert meg ezzel is le vagyunk maradva :/

A Noel/Noah stb nevekkel szwrintem semmi baj nincsen csak azert mert 20 eve szinte senki sem nevezte igy a gyereket! Es nem vagyunk hozza szokva. Az a baj veluk hogy ma minden masodik gyereknek ezeket adjak sajnos.

2020. dec. 30. 13:28
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Damien Geller, ez nagyon jó szerintem hangzásra.
2021. jan. 1. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!