Otthon ezek a nevek furak lennenek?
A sok Noel, Benett közül nem tűnne ki. Ezeknél cifrább nevekkel is találkozom. Aki most kisgyerekes, annak már megszokott az ilyen típusú nevek.
Engem már meg sem lepne, ha valaki így mutatkozna be. Viszont biztos felkapnám a fejem, ha egy János vagy István kisgyerekkel találkoznék.
Koszonom a valaszokat!
Itt Angliaban anyakonyveztetheto!
Nemzetkozi vezetek neve lenne: Geller
A kisebbsegiek kevesbe hszbalnak angol kulfoldi nevet es inkabb deliesebb hangzasu neveket hasznalnak. Ricardo/Armando 😅
De egYebkent miattuk is kerdezem.
Annyi szep nev van meg a vilagban es csak mert Magyarok vagyunk miert kene hogy korlatozottak legyunk. ? Nekem nem tetszenek a Magyar ferfi nevek.
Es kb csak Magyarorszagon neznenek furcsa szemmel a ritkabb kulfoldi nevekkel mert meg ezzel is le vagyunk maradva :/
A Noel/Noah stb nevekkel szwrintem semmi baj nincsen csak azert mert 20 eve szinte senki sem nevezte igy a gyereket! Es nem vagyunk hozza szokva. Az a baj veluk hogy ma minden masodik gyereknek ezeket adjak sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!