Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor adják ki a módosított...

Mikor adják ki a módosított orvostörvényt, amiben a nőgyógyászok "könnyítést" kapnak?

Figyelt kérdés

Bár az én nőgyógyászom biztosított, hogy vállal ígyis-úgyis, azért jobb lenne törvényes keretek között ezt tenni.

A kérdés NEM vitaindító, nem az érvek, ellenérvek érdekelnek, hanem a kérdésben feltett információ!

2021. febr. 16. 15:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

#4 vagyok

Sose kellett ugrania a szabadidejében.

2021. febr. 16. 20:17
 12/15 anonim ***** válasza:
55%
Igen, persze. Fontos a pozitív hozzáállás:D De a kormány novemberben megígérte, hogy december elejére lesz szerződés, amit majd december 31-ig kell aláírni. Abból lett március 1-es aláírás, és megígérték, hogy 30 nappal előtte mindenki megkapja a szerződését. Ehhez képest február 16 van, szerződés pedig sehol. Erre márciusig 100%, hogy nem lesz megoldás.
2021. febr. 16. 20:19
 13/15 anonim ***** válasza:
54%
11: Akkor a te babád rendes volt és tartotta a doki munkaidejét. A legtöbb baba nem ennyire jó fej:)
2021. febr. 16. 20:19
 14/15 anonim ***** válasza:
45%
Már olvastam több helyen,hogy a dokik felemelték havi terhesgondozás árát 20/25 e Ft ra és a szülési utána kontroll 60 e Ft lesz,így megvan a kieső összeg.
2021. febr. 17. 05:39
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát érdekes számomra is, hogy annyi mindent olvasok kórhazi fb csoportban meg itt is. Én mostanság fogok szülni, az orvosom mondta hogy bejön a szülésre, a 6 hetes kontrollon pedig a rendelőjében fogok "készenléti díjat" fizetni, amiről kapok számlát ugyanúgy, mint bármelyik vizsgálatról. Neki fix díja nincs, eddig sem volt.

De mint írtam olvasok én is mindenfélét, ugyanebben a kórházban dolgozó pár orvos meg egyértelműen nemet mondott a kérdésre, max akkor megy be ha épp úgyis bent van....

De olyat is olvastam már, hogy akik nov 1.elő már jártaz az adott orvoshoz terhesgondozásra azokhoz még bemehet, utána levőkhöz már nem. De ugye ez is jelenleg kórházfüggő, irtó nagy a káosz országos szinten, ezért is kár ezen "összeveszni". Ahol én szülök ott szülésznőt nem lehet fogadni egyáltalán, de tudok olyan kórházról ahol meg szülésznőt igen, orvost egyáltalán nem.

2021. febr. 17. 09:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!