Kötődő nevelés, iszsz hátrányai?
Figyelt kérdés
2021. febr. 11. 16:46
31/50 anonim válasza:
Nyugi, ne itt verje a balhét ellenvéleménynek álcázva, aki nem tud szoptatni. :)
32/50 anonim válasza:
30as, ha nem érted ezt az egyszerű hasonlatot sem, tényleg felesleges komolyabb témáról tovább vitázni. Én értem és teljesen igaz...
33/50 anonim válasza:
Amíg nagyon pici a baba, nincs hátrány, De: ahogy növekszik, fokozatosan meg kell tanulnia önállósodni és alkalmazkodni. Egy újszülöttnek, kB az első hat hétben létszükséglet az iszsz, meg az anya állandó közelsége, hiszen amíg az anya hasában volt, folyamatosan volt tápláléka, folyton hallotta az anya szívverését, maga a születés egy óriási változás, ezt tetézni azzal, hogy háromóránként kap enni, és tök egyedül kell aludni külön szobában az első naptól, tök káros. Viszont a másik véglet, amikor az anya a három évest is hordozza meg lógatja aszájába acicit úton útfélen. Pár hónapos kortól rá kell vezetni a gyereket egy egészséges életritmusra, életkorának megfelelő fokozatos önállóságra. Ha ez nem történik meg, akkor keletkeznek a kis zsebszörnyek.
34/50 anonim válasza:
33as ezt én is pontosan igy gondolom annyi különbséggel, hogy én azért pár héttel többet adnék az iszsznek. Csak ezt nem részleteztem mert nem a rosszindulatúak megváltása a célom.
35/50 anonim válasza:
Nekem nem volt különösebb véleményem egyikről sem, de már van. Nem lennék azoknak a babáknak a helyében, akiknek az anyja úgy gondolkozik mások gyerekéről (és a sajátjáról is ha iszszes lenne) hogy "Túletetett kövér gyerek, az anyja csecsén lóg, lógatod a szájába". Szegény gyerekek. A ti anyukátok is így gondolkozott rólatok? Szégyen. Tényleg ezért van ennyi lelkisérült ember a világon.
36/50 anonim válasza:
34, 33 vagyok, egyetértek, nem úgy gondoltam, hogy hat hét után egyik pillanatról a másikra nyissz, ollóval elvágni, hanem fokozatosan szoktatni, pl először hozzászoktatni a nappalok és éjszakák váltakozásához, vagy a jelzéseinél picit várni, tényleg éhes e, stb. Pl az én lányomnál teljesen fokozatosan, az igényei alapján alakult ki egy négyóránkénti evés háromhónapos korára.
37/50 anonim válasza:
36os, igen ez így tökéletes és szerintem is megfelelő időben is. Amint az első pár hét után rájött, hogy biztonságban és szeretve van (iszsz), ezt követően nagyon fontos az is, hogy megtanuljon önálló lenni, és hogy már nincs miért félnie.
38/50 anonim válasza:
Én vagyok a 18-as, és aki 3 hónapig szoptatott, hát sorry de az én 3 éves lányomnál nyitottabb gyerek nincs a világon sem, olyan magabiztos, barátkozós, minden érdekli, egy orvosi rendelőbe ha bemegy "lepacsizik az orvossal" , hordja a recepciósnak a papírt a nyomtatóból, a bölcsiben ő a "vezérgyerek". Hát pont nem lett bizalmatlan, úgyhogy semmi nem múlik ezen, nekem császáros volt, 72 óráig nem is láttam, nem sokat szoptattam, mégsem bizalmatlan meg semmi. Sőt!
39/50 anonim válasza:
Gondolom aki ilyeneket mond az iszsz-ről meg úgy álltalában a szoptatásról, aszerint azért az teljesen rendben van ha a 2-3 éves gyerek cumisüvegből iszik, meg cumi lóg a szájában. Hiszen ugye az oké csak nehogy cicizzen.
40/50 anonim válasza:
Hát az én gyerekem cumizni nem cumizott egyáltalán, cumisüvegből itta a tápszert, minden mást pohárból iszik, nem tudom mi az összefüggés a 2 dolog között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!