Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kötődő nevelés, iszsz hátrányai?

Kötődő nevelés, iszsz hátrányai?

Figyelt kérdés

2021. febr. 11. 16:46
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
80%
Ez aztán jó nagy baromság 1-es. Én is kötődően nevelem, iszsz szoptattam az első perctől kezdve, mégsincs hozzám nőve, tök önálló, és simán elvan bárhol nélkülem. Sőt, ha nem itthon vagyunk, engem kb észre se vesz, annyira érdekli minden más.
2021. febr. 11. 17:04
 2/50 anonim ***** válasza:
15%
Túletetett, kövér gyerek.
2021. febr. 11. 17:04
 3/50 anonim ***** válasza:
24%
Megszokja, hogy minden bajra az evés a megoldás.
2021. febr. 11. 17:05
 4/50 anonim ***** válasza:
74%

Az első nagyon okos. Ja nem.

Nincs hátránya. Az, hogy később milyen tipus lesz nem e kettő következménye, az időközben más miatt alakul úgy.

2021. febr. 11. 17:05
 5/50 anonim ***** válasza:
36%
Hű, itt valakinek nagyon savanyú a szőlő. Tán nem sikerült szoptatni, és azzal vezeted le, hogy oltod azokat, akiknek igen?
2021. febr. 11. 17:06
 6/50 anonim ***** válasza:
39%
Bár nem tudom kinek írsz 6os mert válaszolt itt jópár másik ember is, én az #1 vagyok és de szoptattam 3 hónapig, tény hogy nehezen ment koraszülött gyerekkel úgy, hogy 72 óra után kaptam meg először, és nehéz volt az a 3 hónap szoptatás, de egy percig se izgattam magam rajta amúgy, azért is hagytam abba, nem ér az annyit, hogy az ember foglalkozzon vele, szóval nem savanyú semmilyen szőlő mert engem alapvetően hidegen hagy pl a szoptatás is, csak azért próbáltam az elején is mert ezt sulykolják de ha újrakezdeném egyáltalán el se kezdeném ;)
2021. febr. 11. 17:10
 7/50 anonim ***** válasza:
88%
Az iszsz-hez tudnék annyit szólni, hogy lassabban alakul ki a napirend. Az első gyerekemnél 3, a másodiknál 6 hónapig tartott.
2021. febr. 11. 17:12
 8/50 anonim ***** válasza:
62%
Akkor honnan veszed azt a baromságot, hogy nehéz lesz beszoktatni, mert anya csecsén fog lógni?? Csupa rosszindulat a válaszod semmi más!
2021. febr. 11. 17:13
 9/50 anonim ***** válasza:
43%

Jajj hát aki szerint alapból baromság szoptatni és csak kényszerből csinálta minimális ideig, attól mit vársz?

Kérdező ha ésszel van csinálva akkor nem igazán van hátránya. Max a napirend tényleg. Amúgy az én kötődő iszsz babám olyan lazán vette a bölcsit, hogy meg is jegyezték hogy ritka az ilyen. Ő ilyen típus. Szeret más gyerekek, emberek között lenni.

Nincs elhízva sem. Tápszeres babát sűrűbben látok elhízva.

Az más kérdés hogy én is ismerek olyan anyukát aki a másfél éves szájába tolja állandóan a cicit ha kell ha nem. Na ez már ész nélkül van. De nem ezt kell követni

2021. febr. 11. 17:17
 10/50 anonim ***** válasza:
63%

Mert látom ismerősöknél, 2 éves gyereket még állva szoptatja meg nyekereg neki a gyerek éjjel is és idézem "rohanok a cicivel hozzá" meg ilyeneket mondanak közvetlen ismerősök.

Hát akinek munka meg minden mellett még hajnalban cicivel rohangálni van kedve tőlem aztán..

2021. febr. 11. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!