Egy 12 évesnek "mennyi szabadság járna"?
Figyelt kérdés
Hova mehet, és hova nem? Egyáltalán mehet bárhová egyedül? Mivel mehetne? Mennyi ideig lehetne ott?
Köszönöm a válaszokat!
2021. febr. 9. 18:26
1/7 anonim válasza:
Attól is függ kihez, milyen helyen lakik. Mi faluban lakunk, falun belül barátnőhöz simán elmehet, engem is elengedtek. Hétvégén pár órára délután. Legkésőbb vacsorára haza kell érnie. Városba egyedül még nem mehet.
2/7 anonim válasza:
Én elengedném CSAPATBAN, tehát mikor legalább ketten vannak moziba, napközben sétálni, átmehet a barátjához hétvégén egyik nap, vagy hozzá jöhet valaki, beülhetnek gyorskajáldába a barátaival, mehet könyvtárba, vásárolni, de akkor örülök a legjobban, ha legalább ketten vannak ezeken a programokon, illetve csak akkor mozdulhat ki, ha 15 percen belül visszahív(vagy egyből felveszi a telefont, ha keresem), és fontosnak tartanám, hogy legyen okosórája, hogy tudjam hol van.
3/7 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ.
Én 12 évesen már egyedül jártam suliba, edzésre úgy, hogy buszozni is kellett.
4/7 anonim válasza:
Egy 12 éves városon belül gyakorlatilag bárhova mehet, ha tud tájékozódni.
5/7 anonim válasza:
12 évesen egyedül jártam suliba, edzésre, bejártam a városba. Városhoz közel laktam,több busszal mentem minden nap. Néha ettük plázában, vagy hasonló kis programok. Barátnőimhez átmehettem, de időben haza kellet érnem, ilyen 5-6 felé. Egy olyan barátnőm volt, akinél rendszeresen egymásnál aludtunk, szüleink ismerték egymást, szóval nem volt gond. De kint soha semmi szín alatt nem maradhattam este. Mindig egyértelmű volt, hogy hol vagyok, ha bármi volt, ott volt a telefon. Igaz ez több mint 10 éve volt így, lehet most már több elővigyázatosság kell.
7/7 anonim válasza:
Egyedül jártam suliba 12 évesen busszal villamossal. Tehát a városban lehet nyugodtan mászkálhat haverokhoz. De ha sötét van akkor már ne koszáljon egyedül.
Sportolni is eljártam,nyilván engednèm neki is.
Vidékre nem engednémle ha még nemjárt ott vagy nem várja valaki,mint anno engem,illetve anyámat. Tehát ilyen "háztol-házig" dolog mehetne csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!