Az a durva, hogy egy ideje én is azon gondolkodtam, hogy kiírom ezt a kérdést😃 Mi is gyereket szeretnénk, szimplán nem védekezünk és 2-3 naponta szexelünk amikor megkívánjuk egymást, ahogy előtte. Én értem a kérdezőt, néhány itt leírt sztorinál tényleg úgy jön át hogy csak akkor szexelnek mikor a varázsmasina peteérést jelez, a többi napokon meg "fáj a fejük". Amúgy tényleg jogosan merül fel a kérdés, ha valakik normális szexuális életet élnek akkor mért kell számolgatni?
2021. febr. 8. 10:52
12/34 anonim válasza:
"csak akkor szexelnek mikor a varázsmasina peteérést jelez, a többi napokon meg "fáj a fejük" Ez hülyeség, attól még, hogy figyelik a peteérést, máskor is szexelhetnek, de ha gyereket akarnak, akkor igenis peteéréskor kell szexelni, másképp nem lesz gyerek...
"ha valakik normális szexuális életet élnek akkor mért kell számolgatni?" Ugyanezért: ha nem peteéréskor szexelsz, nem lesz gyerek. Meg mi az, hogy normális szexuális élet? Valakinek het 1x a normális. Na most ha az a heti 1x pont úgy jön ki, hogy éppen nincs peteérése, nem lesz gyerek. Igen, ha a "normális" mondjuk 2 naponta van, akkor nem kell számolgatni. De ne magunkból induljunk ki, mindenkinek más a normális...
2021. febr. 8. 10:59
13/34 anonim válasza:
5-ös! Már csak a topicból adódóan is nyilván koncentráltan több lesz itt az ilyen kérdező, eleve van is erre külön kategória : teherbe esési problémák. Nem tudhatjuk, hiszen nincs róla adatunk, hogy amúgy a gyerekvállalás kategóriát hány ember látogatja rendszeresen, ebből hányan vannak azok, akik éppen teherbe eséssel próbálkoznak és azon belül kik azok, akik felteszik ezen kérdéseket az ovu tesztről és társairól. Lehet konstans ugyanaz a 10 ember írogat oda. Nincs információnk erről.
2021. febr. 8. 11:03
14/34 anonim válasza:
Nem azért kell szexelni, hogy gyerek legyen. Szexelünk, élvezzük, majd abból gyerek lesz, ha épp úgy áll a szervezet. Akinek nem lesz gyereke, el kell mennie orvoshoz. Ilyen egyszerű. Csak a meddők megbonyolítják az állandó önvizsgálattal. Jó lenne, ha találnának maguknak valami más hobbit.
2021. febr. 8. 11:11
15/34 anonim válasza:
Hiába ezt itt magyarázni, aki nem járt ebben a cipőben, sosem fogja megérteni. Remélem, azért jobban érzitek magatokat, hogy osszátok itt a kéretlen jótanácsokat...
2021. febr. 8. 11:22
16/34 anonim válasza:
jaaaj 😂 ez csak a nőgyűlölő incelke már megint, néhány válaszban meg a sorstársai, vagy azok is ő maga, ki tudja. "a nők többsége" mindig ostoba, iskolázatlan, nem dolgozik vagy legfeljebb gyárban, és eltartót keres akivel fel akarja csináltatni magát hogy megszerezze a pasi pénzét.
az fáj neki hogy vele még unottan se szexelne senki 😄
2021. febr. 8. 11:29
17/34 anonim válasza:
Nekünk például minden erőlködés nélkül jött össze, nem néztünk napokat, ovulációt, semmit. De erről az ember nem ír kérdést, mert nem lényeges nyilván, azok fognak kérdezni, akik mindent "jól" csinálnak, mégse akar sikerülni.
2021. febr. 8. 11:35
18/34 anonim válasza:
#5 és neked fegyvert fognak a fejedhez, hogy évek óta itt "figyeld az igazságot",mi? Szánalmasabb vagy ezeknél a nőknél, hogy unalmadban itt csorgatod a nyálad ilyen kérdéseknél, meg azt lesed mikor szólhatsz már be egy isteneset valami "gáz" nőnek.
Tudod ő egy szép nap teherbeesik, te meg 20 év múlva is itt figyeled majd az igazságot. Mert ilyen rohadt tartalmas az életed. Aztán még ti mondjátok, hogy keressen magának jobb hobbit. Vicces.
2021. febr. 8. 11:57
19/34 anonim válasza:
#5 vagyok. Van gyerekem. Házasságban élünk, és testi vonzódásból kiinduló gyakori szexszel estem teherbe. De ezt bárki mondhassa, úgyhogy privátban akit erdekel, adok címet, meg lehet nézni személyesen, hogy ki vagyok, hogyan élek.
2021. febr. 8. 12:13
20/34 anonim válasza:
Nem akarom védeni se a kérdezőt, se az 5öst, de pl én ahogy írtam szeretnék gyereket, azért szoktam itt nézelődni, de ez a számolgatás, felnyúlogatás, mensi előtt 50 teszt hogy látszik e valami ez nekem is sok. Hát ilyen áron inkább nem is szeretnék gyereket. Ha 1 évig nem jön össze elmegyek max dokihoz, ha utána se akkor max veszünk egy kutyát és boldogan öregszünk meg kettecskén. Én úgy vagyok vele, hogy ami nem megy nem kell erőltetni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!