A nők többsége amikor gyereket akar miért csak akkor szexel, amikor ovuja van? És miért görcsölnek rá annyira az ovura tesztekkel?

Szeretném látni azt a reprezentatív statisztikát, ami alapján kijött a többség. Köszönöm!
És mellesleg: mi pont ugyanúgy szexeltünk, mint előtte, csak védőfelszerelés nélkül. Semmit nem számolgattam, nem éreztem szükségét, mivel ha éppen nekiállunk, akkor minek. Ha mondjuk már egy év is eltelt volna sikertelenül, akkor azért lehet elgondolkodok segéd eszközökön, mint az ovu teszt.

Honnan veszed, hogy csak akkor szexelnek? Biztos ilyen is van, de mi az, hogy a "nők többsége"?
Voltál már olyan helyzetben, hogy gyereket szeretnél, de nem sikerül akár több éve? Akkor megértenéd, miért "görcsölnek rá".

Kicsit olvasgassatok többet mi folyik ebben a kategóriában.
Évek óta figyelem az igazságot.
Ovu idején együtt voltunk ekkor meg akkor. A hőm ennyi, az LH teszt ekkor meg akkor volt pozi és akkor mindent beleadtunk, halvány pozi e a tesztem vagy szellemcsíkos, ilyen krémes olyan nyúlós nyák ennyi kifolyt sperma, a méhszájam nyitott (mert hülye vagyok és felnyúlok ugye)
Tiszta őrült az összes
Mindenáron gyereket...

Ti meg ezen élvezkedtek, hogy szerencsétleneket kigúnyoljátok? Igen, nincs értelme ezeknek a kérdéseknek, egyetértek. De amíg nem voltatok abban a helyzetben, hogy gyereket szeretnétek, és több éve nem sikerül, a világon semmi jogotok elítélni bárkit is ezért.
Gondolom, nektek elsőre sikerült, "nem görcsöltetek rá", vagy nem is akartok gyereket.

Csak pillantsatok rá, mi van ebben a kategóriában.
"Ovukor voltunk együtt, szerelmi kötéssel, teliholdkor, farkasok vonyításában, iann Dior és 24kGoldn Mood című számát hallgatva. Reggel feszült picit a mellem, a bal petefészkem jobb oldalsó pontján enyhe, alig érezhető konyhakésszerű szurkálásokat érzek, menstruációm előtt 30 évvel teszteltem, szerintetek lehetek terhes?"
Aki ennyire megszervezi a szexet, az szerintetek élvezi is?

#8 oké, de akinek minden probléma nélkül összejön, az nem ír ide ki kérdést, ahogyan akinek nagyon boldog és problémamentes a családi élete sem fog a családi kategóriák rovatba menni kérdéseket feltenni, hogy akkor ez most ugye normális-e. Nem reprezentatív a társadalom egészére nézve az itteni kérdések rész.
Amúgy nekem sem jött össze túl könnyen a baba, én is használtam ovuteszteket pár sikertelen hónap után, és a nőgyógyászom javasolta, hogy ovuláció előtt pár napig tartózkodjunk a házasélettől, viszont amíg tart, addig mindent bele. Az nem jelenti azt, hogy amúgy nem lettünk volna együtt, vagy hogy egyébként ne élveztem volna a szexet a férjemmel. És azért igenis rágörcsöl az ember, amikor úgy építi fel az életét, hogy na majd gyerek így-gyerek úgy (olyan lakást vesz, olyan környékre költözik, olyan autója van, etc), akkor igenis aggasztó, hogy hónapokig-évekig nem jön az a várva várt baba. És itt még csak támogatásokról szó sincs, mi csak az után vettük fel a babavárót, hogy úton volt a gyerek, szóval nem arról van szó, hogy a szerződés kötelezett volna bármire is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!