Mit gondoltok, mik most a tabuk a gyerekvállalás, terhesség, kisgyerekes / akar nagygyerekes lét körül?
Választott orvos igen/nem, császár vagy természertes szülés, természetes szülés beavatkozással/nélküle, szoptatás vagy tápszer, hordozás vagy babakocsi, püré vagy blw, bölcsi vagy csak ovi, stb.
Ebben a témakörben BÁRMI eredményezhet vérre menő vitát. 🤷♀️
+
cumi - nem cumi, tévéző 0-2 éves - tv 3 év felett...
-megbánta-e gyerek valaki
-abortusz
Én eddig ezt a kettőt tapasztaltam, ami komoly vitákat generált. Az első az egy az egyben olyan téma, ami tabudöntögető, és késsel esnek a nyakadnak, ha valaki be meri vallani, hogy a gyereknevelés nem az aminek ő gondolta és inkább visszacsinálná.
Így név nélkül mindent lehet. Ha az arcod fel kell vállalni, akkor van nagyon sok tabu.
Szerintem a gyerekvállalással együtt járó elmagányosodás. Nem szülés utáni depresszió, nem baby blues, hanem ami nem fogható semmi másra, egyszerűen csak magányos leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!