Jelenleg hogy állsz a gyerekvállalás kérdésével?
Érdekel a téma, egyre több fiatalnál látom, hogy nem szeretne gyereket több okból.
Ha nem szeretnél, miért nem? Ha szeretnél, mikor érzed alkalmasnak?
Fontos, hogy ne egymást ítéljük el, saját magatokról beszéljetek kérlek. Hány éves vagy?
24 hetes terhes vagyok, 38 éves.
Hát eddig kellett várni a férfira, akinek érdemes :)
Ha minden a tervek szerint alakul gyorsan 40 előtt még 1 lesz.
Traumatizált gyerek voltam, amitől sokat szorongok, és a depresszióra is hajlamos vagyok genetikai, környezeti okok miatt is. Nem szeretném ezt tovább adni, es magamnak se szeretnék még több szorongást.
Emellett a természeti katasztrófáktól is megkímélném a gyereket, amik majd érik ezt a generációt.
Ha a termékenységem határáig legyőzőm a szorongást, lehet, hogy leszek olyan önző, hogy életre hivok egy babát, de jelenleg erősen a nem felé hajlok.
28 vagyok, 3 éve házas.
Ahhoz előbb kéne barátnő is (vagy olyasmi).
Én nem szeretnék gyereket, de hogy egy ismerős mondattal válaszoljak, "A változás jogát fenntartjuk". Sosem tudni mit tartogat az élet.
29 éves vagyok, most vár az elsőt.
Én nem azt látom az ismerősi körökben, hogy a fiatalok nem akarnak gyereket, csak 1.) nincs kinek vállalni, 2.) nincs mire vállalni anyagilag.
Egyenlőre nem szeretnék, mert nem hiszem, hogy helyt tudnék állni anyaként. De ez még a jövőben változhat, ami elől nem zárkózom el.
2. lehetőséget jelöltem
20+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!