A mai világban miért probléma az,ha valaki nem akar gyereket,és ezt nyíltan vállalja?
Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 21:53
1/55 anonim válasza:
Jaj, de unalmas már ez. Amikor felteszed a kérdést nem dobja fel neked a hasonló kérdéseket? Naponta több is van.
2/55 anonim válasza:
Na. Megjött a hihetetlen ritka kérdés, amit nem tesznek fel nap harmincszor.
3/55 A kérdező kommentje:
Fáj,hogy megkérdezem? :D
Ha csak ezeket olvasgatod persze,hogy unalmas lesz egy idő után.
2021. jan. 4. 21:58
4/55 anonim válasza:
Szerintem senkit nem érdekel, hogy vállalsz-e gyereket.
6/55 anonim válasza:
Tudod, itt egyébként anyukák vannak, pont leszarjuk, hogy lesz-e gyereked, vagy sem. Nekünk van és a gyerekvállalásrol szeretünk beszélgetni. Én feljöttem a gyakorira korábban is, írtam sok témakörben, de a gyerekvállalás egy kicsit sem érdekelt és sosem jöttem ide, amíg nem akartam terhes lenni, úgyhogy, igen, nekem kicsit furcsa, hogy miért töltöd ezzel az estédet. Talán tudat alatt gyereket akarsz?
7/55 anonim válasza:
#4: és minden ilyen hülye kérdés alatt meg van ugyanez a normális, egyszerű válasz is. De ha a kérdező rákeresne, akkor ő is látná :D
8/55 anonim válasza:
Mindenkinek a saját döntése. Milyen jó lesz, ha öreg leszel senki nem nyitja rád az ajtót.
Nem zavar senkit, ha nem akarsz gyereket.
9/55 anonim válasza:
Én például nem olvasgatok a tetkós topicban (azt sem tudom, hogy van-e ilyen), mivel nem érdekelnek a tetkók és nem fogok csináltatni soha.
Engem sem érdekelt a gyerek téma 33 évig. Egyszer sem jöttem fel ide addig.
10/55 anonim válasza:
Facebook. Gyermekmentes Övezet. Ott kiélheted a hajlamaidat, itt pont az ellenkezők vannak, anyukák. Tőlünk vársz megoldást? Mondok: Senkit nem érdekel, mit akarsz, élj boldogan, ahogy Te szeretnél ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!