Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A mai világban miért probléma...

A mai világban miért probléma az,ha valaki nem akar gyereket,és ezt nyíltan vállalja?

Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 21:53
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
78%
Jaj, de unalmas már ez. Amikor felteszed a kérdést nem dobja fel neked a hasonló kérdéseket? Naponta több is van.
2021. jan. 4. 21:56
 2/55 anonim ***** válasza:
68%
Na. Megjött a hihetetlen ritka kérdés, amit nem tesznek fel nap harmincszor.
2021. jan. 4. 21:57
 3/55 A kérdező kommentje:

Fáj,hogy megkérdezem? :D

Ha csak ezeket olvasgatod persze,hogy unalmas lesz egy idő után.

2021. jan. 4. 21:58
 4/55 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem senkit nem érdekel, hogy vállalsz-e gyereket.
2021. jan. 4. 22:01
 5/55 anonim ***** válasza:
80%
Nem probléma.
2021. jan. 4. 22:04
 6/55 anonim ***** válasza:
62%
Tudod, itt egyébként anyukák vannak, pont leszarjuk, hogy lesz-e gyereked, vagy sem. Nekünk van és a gyerekvállalásrol szeretünk beszélgetni. Én feljöttem a gyakorira korábban is, írtam sok témakörben, de a gyerekvállalás egy kicsit sem érdekelt és sosem jöttem ide, amíg nem akartam terhes lenni, úgyhogy, igen, nekem kicsit furcsa, hogy miért töltöd ezzel az estédet. Talán tudat alatt gyereket akarsz?
2021. jan. 4. 22:05
 7/55 anonim ***** válasza:
60%
#4: és minden ilyen hülye kérdés alatt meg van ugyanez a normális, egyszerű válasz is. De ha a kérdező rákeresne, akkor ő is látná :D
2021. jan. 4. 22:07
 8/55 anonim ***** válasza:
29%

Mindenkinek a saját döntése. Milyen jó lesz, ha öreg leszel senki nem nyitja rád az ajtót.

Nem zavar senkit, ha nem akarsz gyereket.

2021. jan. 4. 22:10
 9/55 anonim ***** válasza:
58%

Én például nem olvasgatok a tetkós topicban (azt sem tudom, hogy van-e ilyen), mivel nem érdekelnek a tetkók és nem fogok csináltatni soha.

Engem sem érdekelt a gyerek téma 33 évig. Egyszer sem jöttem fel ide addig.

2021. jan. 4. 22:12
 10/55 anonim ***** válasza:
47%
Facebook. Gyermekmentes Övezet. Ott kiélheted a hajlamaidat, itt pont az ellenkezők vannak, anyukák. Tőlünk vársz megoldást? Mondok: Senkit nem érdekel, mit akarsz, élj boldogan, ahogy Te szeretnél ;)
2021. jan. 4. 22:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!