Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A mai világban miért probléma...

A mai világban miért probléma az,ha valaki nem akar gyereket,és ezt nyíltan vállalja?

Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 21:53
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
66%
8 Milyen jó lesz, amikor rájössz, hogy gyerekkel a hátad mögött sem garantált, hogy valaha is radnyitja az ajtót.... Egy gyerek ugyanis semmire sem garancia, millió és egy oka lehet, ami miatt egy gyerek nem látogatja az idős szüleit, szóval elég szánalmas és nevetséges ezzel jönni. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy akinek nincs gyereke az magányos lesz, akinek meg van az nem!
2021. jan. 4. 22:22
 12/55 anonim ***** válasza:
90%
11. Anyuka vagyok, de ezzel még én is egyetértek!
2021. jan. 4. 22:24
 13/55 A kérdező kommentje:

Öhm nem emlékszem,hogy említettem volna egy szóval is,hogy rólam van szó. :D

Nekem amúgy sem lehetne gyerekem. :)

Puszta kíváncsiság. Amúgy meg azért kérdeztem,mert kíváncsi vagyok,hogy ha zavar valakit,akkor miért.Nem több,sem kevesebb. Nagy a valószínűsége,hogy anyucik betámadnak,de nyugodtan. :D

2021. jan. 4. 22:26
 14/55 anonim ***** válasza:
51%
Senki sem támadott be téged :)
2021. jan. 4. 22:28
 15/55 A kérdező kommentje:
Ami késik nem múlik. :D
2021. jan. 4. 22:29
 16/55 anonim ***** válasza:
65%

És mégis kinek probléma?

Ez inkább társadalmi probléma, hogy elöregedő nemzet vagyunk.

Egyéni szinten magánügy.

2021. jan. 4. 22:34
 17/55 anonim ***** válasza:
62%

“Amúgy meg azért kérdeztem,mert kíváncsi vagyok,hogy ha zavar valakit,akkor miért.”

Alapvetôen akkor azt feltètelezed, hogy akkor az csak anyuka lehet akit zavarna az hogy valaki nem akar gyereket?? Merthogy itt 99% ban szülôk vannak ill akik azok akarnak lenni. Mièrt nem az emberek kategóriàba vagy a csalàdi kategóriàba írod ki? Èn anyuka vagyok de kb le se tojom ha valaki nem akar gyereket. Mièrt zavarna?

2021. jan. 4. 22:45
 18/55 A kérdező kommentje:

Miért csak anyukát zavarhatna? Vannak apukák is.

Nem feltételeztem semmit.

Úgy gondolom,hogy nem kell ahoz szülőnek lenni,hogy valakit zavarjon,vagy éppen az ellenkezője.

2021. jan. 4. 22:54
 19/55 anonim ***** válasza:
81%

“Nagy a valószínűsége,hogy anyucik betámadnak,de nyugodtan. :D”

De mièrt tàmadnànak azèrt be mert te vagy bàrki vadidegen nem akar gyereket?? Szerinted ez itt ebben a kategóriàban ahol többnyire mindenkinek van , èrdekel bàrkit is, hogy te miert nem akarsz??

Ez inkàbb ezen emberek szüleit szokta èrdekelni zavarni, mert nem lesz unoka stb. Ôket kellene megszólítani a csalàdi kapcsolatok kategória tökèletes erre.

2021. jan. 4. 23:09
 20/55 A kérdező kommentje:

Nem,hogy nem akarok,sőt..

Nekem nem LEHET..

2021. jan. 4. 23:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!