A mai világban miért probléma az,ha valaki nem akar gyereket,és ezt nyíltan vállalja?
Most ez komoly??? Itt lettèl hiteltelen teljesen.
“hol mondtam hogy nem is akarok/fogok szülni vagy hogy nincs gyerekem. Mert sehol nem írtam ezek közül ”
Inkàbb itt neked vannak gondjaid ahogy làtom. Egyèrtelmû a dolog: ha van gyereked ugyanolyan vagy mint akiket itt minôsítessz oldalakon keresztûl ha csak lehet, hogy akarsz gyereket akkor meg a kèpmutatàs magasiskolàjàt mutattad itt most be. Konkrètan tojsz a bolygódra te is. Lehet itt jàtszani a szavakkal. Ha meg nincs ès nem is akarsz azt meg szègyenlled azèrt lengeted itt be, hogy ezt se irtam de azt se irtam mindenki gondoljon amit akar. Szègyenled. Csak nevetni tudok rajtad :)
Na befejeztem veled, kàr belèd minden szò, pà
Azért az elég meredek, hogy minden újabb hozzászólásoddal bebizonyítod, hogy van még ennél is lejjebb és még te akarod minősíteni a másikat, holott első perctől teljesen másról beszélsz, mint én, de azzal a két darab agysejttel, amivel meg vagy áldva nem csodálkozom.
SENKIT a világon nem minősítettem, te a gyenge értelmező képességeid miatt viszont ezt akarod hinni, ez egyéni szoc.problémád. Itt a gyerektelen emberek lettek minősítve, miszerint önzőek, amiért nem áldozzák fel az életüket egy olyan dologért, amire kicsit sem vágynak. Pusztán azt fejtettem ki, hogy ha már önzőség, akkor kapásból a föld túlnépesedése és a “letojom máshol mi van, mert én itt lakom” mentalitás miatt a gyerekesekre is nyugodtan rá lehet aggatni az önző jelzőt, de te valamiért személyes sértésnek vetted és azóta is ezen nyekeregsz. Elhiszem, hogy frusztrált vagy, de ezt légyszi ne rajtam vezesd már le.
Sehol nem beszéltem magamról, hogy van-e gyerekem vagy akarok-e, de te egyből rám akartad kihegyezni, hogy bezzeg én. Nem rólam van szó, különben sem mondtak sehol olyat, hogy senki ne szüljön itthon, mert Ázsiában túlnépesedés van, felőlem sorozat szülésbe is kezdhetsz, én csak annyit mondtam, hogy az önzőség iskola példája túlnépesedés közepette folyamatosan szülni és nem kéne önzőségről prédikálni, miközben az egész gyerekvállalás merő önzőség.
De rajta, forgasd ezt is ki és siránkozz még egy sort azon, hogy mennyire érthetetlen ember vagy.:D
"másik példa az, hogy eleve túlnépesedés van, de én ettől függetlenül is szülök"
Nincs túlnépesedés, sőt, erősen fogy a magyar lakosság.
Tök mindegy mi van a világ túlsó felén.
#49 én is kb így vagyok vele.
Semmi baj azzal ha valaki nem akar de ez a túlnépesedés blabla akkora ökörség itt Magyarországon.
Komolyan milyen emberek járnak már ide, akik nem bírnak néhány sort értelmezni?? Nagyjából negyedjére írom le miről beszélek, de ti még mindig ugyanazt a sületlenséget fújjátok. 🤦🏻♀️ Ez már tényleg fájdalmas.
Nem állítottam olyat, hogy Magyarországon van a túlnépesedés, de a Földön igen is az van, globálisan tekintve. Ez egy puszta tény, nem vita tárgya, így van és pont.
Azt sem mondtam, hogy azért nem szülök (mondjuk sehol nem is állítottam, hogy soha nem akarok szülni, de mindegy), mert hát Ázsia túl van nepesedve, de még csak azt sem mondtam, hogy senki ne szüljön emiatt, mert úgyis fog, aki akar, pusztán annyit mondtam, hogy ha a gyerektelen emberek önzőek, amiért nem szülnek, akkor a gyerekesek pontosan ugyanúgy önzőek számtalan dolog miatt, a túlnépesedés csak egy a sok közül és hiába nem idehaza vagyunk többen, mint kéne, attól ez még igaz. Nem tudom mit nem lehet ezen megérteni és felfogni. A túlnépesedést nem országonként kell tekinteni, hisz előbb-utóbb mindenki érezni fogja a hatását, az is aki nem abban az adott országban él. De látom ezt is rém nehéz felfogni.
És nem, olyat sem állítottam, hogy nekem személy szerint azért nincs vagy nem lesz gyerekem, mert úristen túlnépesedés van, csupán kiemeltem, hogy az a több millió/milliárd ember, aki ennek ellenére is szül (amihez minden joga megvan!!) az ugyanúgy nevezhető önzőnek, mint az, aki nem vállal gyereket a “saját kényelme” miatt.
Rengeteg embert ismerek, aki nem szeretne soha gyereket és nem, egyik sem jelentett még ki soha olyat, hogy ő azért nem szül, mert túl vagyunk népesedve, hisz teljesen egyértelműen nem ez a valódi és eredeti ok. De még mindig egy árva szóval sem mondtam olyat, hogy azért nem szülök vagy azért nem szül XY, mert annyira félti a bolygót.
Bár gondolom most sem fog sikerülni felfogni a lényeget, úgyhogy lehet tovább hőbörögni a semmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!