Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » A gyereketeknek nem szokott...

A gyereketeknek nem szokott problémája lenni a WC-zéssel, ha overallt visel?

Figyelt kérdés
Úgy értem, szerintem nehéz kikapcsolni és lerángatni magáról, ha nagyon kell neki. Én emiatt idegenkednék attól hogy ilyen ruhadarabot, adjak a gyermekemre, ha lenne.

2019. júl. 19. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Kb. 1 hónapja szobatiszta a kislányom, pont ma pakoltam el az összes bodyt, pizsirugit pont emiatt. Szereti egyedül végezni a dolgát, de sokszor már futva megy, így tuti nem érkezne lerángatni magáról.
2019. júl. 19. 14:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem, sose okozott problémát. Egyrészt utcán se télen, se nyáron nem pisilt, bent van lehetőség kibújni belőle, másrészt még soha nem kellett futnunk a vécére. Még akkor se, amikor frissen lett szobatiszta. Én tartottam ugyan tőle, de egyszer nem pisilt be. Mindig volt idő még át is törölni a deszkát. Tény, elmúlt 3,5 mire letette a pelenkát. Biztonsági játékos volt ebben is. Kivárt vele, de cserébe sose volt baleset.
2019. júl. 19. 15:08
 3/5 anonim ***** válasza:

2,

*azt elfelejtettem: természetesen le tudta venni magától.

2019. júl. 19. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem, soha nem volt ebből gond. Hisz ha valaki szobatiszta, akkor vissza tudja tartani addig, ameddig szükséges. Tehát addig simán, amíg leveszi az overált mosdózáshoz. Nálunk soha nem volt ebből baleset.
2019. júl. 19. 15:44
 5/5 anonim ***** válasza:
48%
A fiamnak van még eg, ilyen pizsije, nem tudtam meggyőzni a boltban, hogy ez nem lesz jó, ráadasul imádja is. Szóval éjjel, amikor egyedül megy ki pisilni, leveszi teljesen, majd meztelenül visszamászik aludni. Szerintem cuki, és ilyenkor nyáron nem is gond. Majd ha hidegebb lesz, valami baj éri ezt a pizsit.
2019. júl. 19. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!