Hány éves kortól lehet egyedül hagyni egy gyermeket otthon?
A hivatalos álláspont érdekelne nem az , hogy én nem szoktam vagy én nem hagynám.
Iskolaszünet lesz szabadság pedig nincs mert nemrég kezdtem, Covid miatt szűnt meg a munkahelyem.
12 évet betöltötte
Annyi helyen mást olvasni nem 14 től a hivatalos ? Hiszen ha mondjuk valaki ennyi idősen elkövet valamit már büntethető ...kvázi nem más felel érte.
Kérdező!
Gondolom a kisebb gondod is nagyobb lenne annál, ha a gyerekedet valami baj érné, hogy mi a hivatalos álláspont!
Ismét csak azt lehet mondani, hogy te ismered a saját gyerekedet!
13 Persze, de ha nem megyek dolgozni és nem lesz mit ennie vagy rezsi kifizetve az nagyobb gond mintha egyedül lenne otthon bezárva.
De fura hogy bárkit kérdezek mást mond.
Ugyanaz a kérdés, hogy hány évesen engeded el először iskolába?
Ha az utcára kiengeded egyedül, akkor otthon is hagyhatod egyedül.
Márpedig mi 9 évesen már réges-rég egyedül mentünk-jöttünk a harmadikban, és anyámék csak 5 után értek haza. Élünk.
Azért mond mindenki mást, mert mindenki a saját gyerekéből indul ki.
Ahogy a 12-es is írta, ránk sem tudtak felügyelni a szülők. 7 évesen egyedül mentem iskolába és ugyanúgy haza, ahol aztán egyedül voltam.
Ismered biztos a "kulcsos gyerekek" fogalmát, hát ez erről szól.
A fiamat is simán lehetett egyedül hagyni gyerekként, viszont van a rokonságban olyan hiperaktív és közben agyonkényeztetett gyerek, akit 14 évesen sem mernék otthon hagyni.
8 éves koromban voltam először egyedül otthon, rövid időkre, és csak ritkán, de emlékszem, hogy mindig féltem :D
10-11 éves koromtól pedig rendszeresen, 3-4 órákra (ritkábban 5-6 órára.
12 éves koromban aludtam először egyedül otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!