Hány éves kortól engednéd ki gyermeked egyedül játszani az udvarra egy 4 lakásos társasházban, ahol fixen zárva van a kapu?
Figyelt kérdés
2015. márc. 22. 13:28
1/3 anonim válasza:
5 éves múlt a gyerekem, én már kiengedném a saját kertünkbe ha nem lenne medence, amiatt vagyok csak ott (mondjuk egész jól úszik, de ha beleesik véletlenül, lehet megijed és nem tud kijönni)
4 lakásosban biztos később, ki tudja milyen alakok jönnek a szomszédhoz, ott ilyen gondolataim lennének. meg persze függ a gyerek a gyerek habitusától is, mondjuk 6-7 éves kort mondom, amikor még nézem az ablakból, 8 évesen meg már szerintem laza lehet az ember
2/3 anonim válasza:
Gyerektől, környéktől függ és attól, hogy rálátok-e az udvarra.
Ha rálátok, jó a környék, a gyerek megbízható, akkor olyan 6 éves kort mondanék.
3/3 anonim válasza:
nekem 5,5 éves fiam van,de nem engedném még ki,sőt hat évesen sem
talán 7,és ha mindenhova jól rálátok,és ha nincs kutya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!