Szülés után jönni rá, hogy mégsem akarunk gyereket?
Mindig úgy éreztem szeretnék anya lenni, szeretnék gyereket. Aztán lett is, már 2 éves, de úgy érzem nem volt jó döntés. Minden felborult azóta, persze tudtam hogy a gyerek kel éjjel, tudtam hogy maszatosan eszik, tudtam hogy melóval jár stb. De más valamit elképzelni meg más valamit átélni.
Most így 2 év után is azt mondom én ezt nem akartam. Azóta nem tudunk rendesen pihenni, a hobbikra levő idő szinte semmi, spontán dolgok szintén nulla, kettesben lenni a férjemmel alig tudunk, mindent megoldani macera a vásárlástól kezdve egy orvosi vizsgálat vagy akármi, nincs semmi nyugtunk,a munka előtt után rohangászás a bölcsibe is csak stressz, egyszerűen úgy érzem elcsesztem az életem. Más is járt így, hogy utólag jött rá ezt nem akarta?
Biztos hogy így fogod fel, hogy megbántad? Ezek nehézségek.
Ha ránézel, tényleg ezt érzed? Minden lemondás ellenére, nem tesz boldoggá, hogy ő van neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!