Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után jönni rá, hogy...

Szülés után jönni rá, hogy mégsem akarunk gyereket?

Figyelt kérdés

Mindig úgy éreztem szeretnék anya lenni, szeretnék gyereket. Aztán lett is, már 2 éves, de úgy érzem nem volt jó döntés. Minden felborult azóta, persze tudtam hogy a gyerek kel éjjel, tudtam hogy maszatosan eszik, tudtam hogy melóval jár stb. De más valamit elképzelni meg más valamit átélni.

Most így 2 év után is azt mondom én ezt nem akartam. Azóta nem tudunk rendesen pihenni, a hobbikra levő idő szinte semmi, spontán dolgok szintén nulla, kettesben lenni a férjemmel alig tudunk, mindent megoldani macera a vásárlástól kezdve egy orvosi vizsgálat vagy akármi, nincs semmi nyugtunk,a munka előtt után rohangászás a bölcsibe is csak stressz, egyszerűen úgy érzem elcsesztem az életem. Más is járt így, hogy utólag jött rá ezt nem akarta?

2021. jan. 31. 20:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy így fogod fel, hogy megbántad? Ezek nehézségek.

Ha ránézel, tényleg ezt érzed? Minden lemondás ellenére, nem tesz boldoggá, hogy ő van neked?

2021. febr. 1. 15:26
 22/23 anonim ***** válasza:
75%
Nem vagy egyedül, sok nő megbánta, olyat is tudok aki lelépett és apuka neveli a gyereket
2021. febr. 5. 08:17
 23/23 anonim ***** válasza:
11%
Szegény gyermeked. Helyetted is szégyenkezik az ember, hogy ilyen létezik, hogy "megbántad", hogy ő megszületett. Döbbenetes.
2021. febr. 5. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!