Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik használtruhát adnak a...

Akik használtruhát adnak a babáikra, kisgyerekükre: meddig fogják használt ruhákban járatni?

Figyelt kérdés

Nem kötekedni akarok, érdekel.

30hkm

2021. jan. 31. 17:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg új vagy használt, hanem sokkal inkább a minősége.

Egy használt NEXT pl sokkal jobb mint 2 mosás után az új pepco.

Három pici gyerekünk van, használt és új ruháik is vannak. Mindig fura, amikor valaki csakis újat ad még 1 éves kor alatt is. Felesleges pénzkidobásnak és környezetszennyezésnek tartom.

2021. febr. 5. 12:30
 22/25 anonim ***** válasza:

Mi sokáig nem kaptunk ruhát másoktól, mindig vettem. Most kezdett 122-eset hordani, 110 és mérettől kaptunk egy ismerőstől. 110 és 116 nal még volt bőven olyan amit én vettem, a 122 nél minden van, teljes szettet kaptunk. (nyilván alsó és zokni nem)

De nekem olyan fura, hogy teljesen más stílusúak a ruhacskak mint amiket én vennék, látszik is rajtuk a hordás, de nem szakadt. Nyilván hálás voltam és örültem is, de valahogy nem jó érzés. Szóval szerintem vegyesen fogom ezután is, és fogok venni olyat, ami a mi szánk íze szerint való. Eleve az, hogy az én fiam magas nyúlánk, akitől meg kaptuk ő zömök és sokáig hordta ezeket. A fiam eléggé gyorsan menetel, most kiscsoportos ovis. A legmagasabb is szerintem

2021. febr. 5. 12:41
 23/25 anonim ***** válasza:

Mi rengeteg ruhát kaptunk ajándékba. A babaruhák közül egy csomó max 2x volt használva, volt egy cuki kiskabát, ami pl egyszer sem, és kvázi újként kaptuk, mert amikor esedékes lett ismerősnél, a gyerek már kinőtte, hiába vettek nagyobbat az akció idején. Szóval ezekkel nem volt semmi bajom. Magamnak is simán veszek használt ruhát, ha jó minőségű.

Ha már nehéz lenne a gyerekre ruhát találni használtan, vagy csak elnyűtt minőségben lenne, akkor vennék neki újat, vagy ha valami nagyon megtetszene.

2021. febr. 5. 14:03
 24/25 anonim ***** válasza:
Én a 6 hónapos babámra vegyesen adok használt, és új ruhákat is. Tegyük hozzá, hogy sok használt ruhája olyan, mintha új lenne, mert alig hordták előttünk. Így jóval több ruhája van. Ha csak újat vennénk, abból kevesebb lenne neki, és gyakrabban kellene mosnom őket. De feleslegesnek is tartom az anyagiak mellett is. Olyan gyorsan kinövi, hogy hülyeség lenne mindig vadi újat venni. Egyébként a használt ruhákat mi a sógornőmtől kaptuk. De rengeteget. Ezeknek a kétharmada új állapotú.
2021. febr. 5. 18:46
 25/25 anonim ***** válasza:
Egyébként míg óvodás korú lesz, addig tervezem ezt így folytatni. Tehát ovi végéig mindenképp.
2021. febr. 5. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!