Akik használtruhát adnak a babáikra, kisgyerekükre: meddig fogják használt ruhákban járatni?
Nem kötekedni akarok, érdekel.
30hkm
Nem az a lényeg új vagy használt, hanem sokkal inkább a minősége.
Egy használt NEXT pl sokkal jobb mint 2 mosás után az új pepco.
Három pici gyerekünk van, használt és új ruháik is vannak. Mindig fura, amikor valaki csakis újat ad még 1 éves kor alatt is. Felesleges pénzkidobásnak és környezetszennyezésnek tartom.
Mi sokáig nem kaptunk ruhát másoktól, mindig vettem. Most kezdett 122-eset hordani, 110 és mérettől kaptunk egy ismerőstől. 110 és 116 nal még volt bőven olyan amit én vettem, a 122 nél minden van, teljes szettet kaptunk. (nyilván alsó és zokni nem)
De nekem olyan fura, hogy teljesen más stílusúak a ruhacskak mint amiket én vennék, látszik is rajtuk a hordás, de nem szakadt. Nyilván hálás voltam és örültem is, de valahogy nem jó érzés. Szóval szerintem vegyesen fogom ezután is, és fogok venni olyat, ami a mi szánk íze szerint való. Eleve az, hogy az én fiam magas nyúlánk, akitől meg kaptuk ő zömök és sokáig hordta ezeket. A fiam eléggé gyorsan menetel, most kiscsoportos ovis. A legmagasabb is szerintem
Mi rengeteg ruhát kaptunk ajándékba. A babaruhák közül egy csomó max 2x volt használva, volt egy cuki kiskabát, ami pl egyszer sem, és kvázi újként kaptuk, mert amikor esedékes lett ismerősnél, a gyerek már kinőtte, hiába vettek nagyobbat az akció idején. Szóval ezekkel nem volt semmi bajom. Magamnak is simán veszek használt ruhát, ha jó minőségű.
Ha már nehéz lenne a gyerekre ruhát találni használtan, vagy csak elnyűtt minőségben lenne, akkor vennék neki újat, vagy ha valami nagyon megtetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!