Gyermeketek mennyi idős koráig használtatok babakocsit?
1 éves kora után csomagoltuk el.
Amint megtanult járni, nem volt hajlandó megülni a babakocsiban,ha elfáradt és beletettük, akkor addig üvöltött, ameddig ki nem vettük.
Sokszor eszembe jut, hogy mennyivel könnyebb lenne még babakocsizni (2 éves)
Hát ez fura, hogy 1 évesen már nem is kell. Nekünk még a 3 éves is simán aludt benne a kistesójàval együtt (testvér kocsi).
De alvason kívül persze 2 év után nem igazán.
Most adtam el, 15 hós a lányom.
Ő már egy féléve legalább nem aludt benne, így 1 éves szülinapra kapott triciklit, azzal megyünk sétálni.
Járni még nem jár.
A nagyot a 3 éves státuszra vittem utoljára benne. Két átszállással mentünk a város egyik végéből a másika, ráadásul terhes voltam, nagyon jól jött.
Igazából utána is okosabb lett volna használni, mert jártam úgy, hogy a karomban a gyerekkel estem majdnem nagyot, miután gyógytornáról hazafele elaludt a buszon és annyira fáradt volt, hogy nem sikerült felébreszteni.
A kicsi 1,5 éves és nincs napi használatban a kocsi, de még jó sokáig megtartom.
Nem tudom mennyire lesz számodra hasznos a válaszom, mert én hordozok, nem igazán szerettem sose a babakocsit, de funkcióját tekintve azért válaszolok. :)
2 éves múlt a kisfiam, mostanság kezdtük rövidebb utakra elhagyni a hordozást, kicsit hosszabb utakra viszünk kismotort, de azt elképzelhetetlennek tartom, hogy mondjuk egy két órás úthoz ne vigyük a hordozót, nincs benne végig az úton, de jó hogy ott van, ha elfárad szól, hogy vegyem fel. A szülőkaros tricikli nekem is szimpatikus, talán fél év múlva beszerzünk egyet, de én egyelőre azt látom, hogy igényli még a hordozást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!