A káposztalevélnek milyen funkciója van mellgyulladásnál ?Van aki használta és bevált ?
Akkor tényleg orvoshoz kell vele menni, ha sehogy sem tudsz fejni, vagy esetleg a védőnő is segíthet.
Egyik barátnőmnek a védőnő fejte le kézzel a begyulladt mellét, mert magának ő sem tudta sehogy.
Fellazítod fejés előtt? Forró zuhany alatt is próbáltad? Nekem csak ott sikerült kiszedni a gyulladt csomót. Bevittem magammal a mellszívót a zuhany alá. Szappanos kézzel óvatosan átmasszíroztam, utána fejtem. Megint masszíroztam, megint fejtem. Felváltva kézzel és kézi mellszívóval.
Gyulladáscsökkentő hatású a káposztalevél.
De amíg tele van tejjel a melled, addig hiába teszel rá bármit!
Ilyenkor érzem, hogy szerencsés voltam.. 2 évig szoptattam, de a felesleg mindig kifolyt éjjel. :) Pedig utáltam mosni..
Be fogsz lázasodni, ha nem indul meg. Próbálj dokihoz menni. Vagy szoptatási tanácsadót hívni!
Nem lehet, hogy tejköved van?
Nem hittem, hogy ez egy létező dolog, de most a második babámnál úgy jártam, hogy hiába szoptattam, a babám nem bírta kiszívni vagy hiába fejtem, az egyik mellem egyre jobban feszült. Zseblámpával megnéztem a bimbóm és egy pici fehér pötty volt rajta, amit nem bírtam leszedni. Lefertőtlenítettem egy tűt és óvatosan megpiszkáltam. Kipattant az a kis valami és azonnal elkezdett spriccelni a tej és rögtön meg is könnyebbült a mellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!