Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha valaki elvetél, vagy halva...

Ha valaki elvetél, vagy halva születik a babája, akkor van gyereke vagy nincs?

Figyelt kérdés

Van egy kérdés, amiben valaki azt írta, hogy ha csak pár óráig is benne volt az édesanya méhében a gyerek, akkor már volt gyereke, csak meghalt, azt kell mondani.

Az én édesanyám 3x vetélt el, akkor neki 2 gyerek helyett 5 gyereke van? Nekem akkor 4 testvérem van?

Akkor van valakinek gyereke, ha megszületik és él, nem?

2021. jan. 28. 21:31
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
90%

28!

Az ő már nincs sajnos többé egyértelműen azt jelenti, meghalt. Volt, létezett, élt, de meghalt. A nem létezik többé azff jelenti, emleke sincs.

Nekem pl meghaltak a nagyszüleim. Ha szóba kerülnek nem azt mondom, hogy nincsenek nagyszüleim, hanem hogy meghaltak.

2021. jan. 29. 16:21
 32/36 anonim ***** válasza:
23%
Mondhatod, de ugyanazt jelenti. A nem létezés onnantól valós, hogy az illető agyműködése megszűnt. Az emlék már csak a többi ember agyában létezik, akik ismerték. Az én nagyszüleim sem élnek már, tehát sajnos MÁR nincsenek. Szemrebbenés nélkül mondom, mert ezek a tények.
2021. jan. 29. 16:25
 33/36 anonim ***** válasza:
21%
Mar nincsenek. De voltak. A nincs és a már nincs nem uyganaz
2021. jan. 29. 16:27
 34/36 anonim ***** válasza:
16%
Francokat nem, ez csak kronológia. Az életből eltávoztak a nincsbe egy bizonyos idő után, a nem létezésbe. A halál ezt jelenti.
2021. jan. 29. 16:30
 35/36 anonim ***** válasza:
28%
Ha azok a gyerekek is számítanak, akiket az édesanyjuk elveszített vetélés során, akkor a földön mi nem is 7 milliárdan vagyunk, hanem 1000000000 milliárdan? Mert ugye a harcban elesett katonák is számítanak, ők is voltak, csak már nincsenek.
2021. jan. 31. 12:42
 36/36 anonim ***** válasza:
43%
Egyébként egy csomó spontán vetélés történik az anya teljes tudta nélkül, vagy csak felszívódik a magzat annyira hamar, hogy semmi nyoma nem marad és sosem derül ki. Akkor minden nőnek egy óvodára való gyereke van? Ugyan...
2021. jan. 31. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!