Ha valaki elvetél, vagy halva születik a babája, akkor van gyereke vagy nincs?
Figyelt kérdés
Van egy kérdés, amiben valaki azt írta, hogy ha csak pár óráig is benne volt az édesanya méhében a gyerek, akkor már volt gyereke, csak meghalt, azt kell mondani.
Az én édesanyám 3x vetélt el, akkor neki 2 gyerek helyett 5 gyereke van? Nekem akkor 4 testvérem van?
Akkor van valakinek gyereke, ha megszületik és él, nem?
2021. jan. 28. 21:31
31/36 anonim 

válasza:

28!
Az ő már nincs sajnos többé egyértelműen azt jelenti, meghalt. Volt, létezett, élt, de meghalt. A nem létezik többé azff jelenti, emleke sincs.
Nekem pl meghaltak a nagyszüleim. Ha szóba kerülnek nem azt mondom, hogy nincsenek nagyszüleim, hanem hogy meghaltak.
32/36 anonim 

válasza:

Mondhatod, de ugyanazt jelenti. A nem létezés onnantól valós, hogy az illető agyműködése megszűnt. Az emlék már csak a többi ember agyában létezik, akik ismerték. Az én nagyszüleim sem élnek már, tehát sajnos MÁR nincsenek. Szemrebbenés nélkül mondom, mert ezek a tények.
33/36 anonim 

válasza:

Mar nincsenek. De voltak. A nincs és a már nincs nem uyganaz
34/36 anonim 

válasza:

Francokat nem, ez csak kronológia. Az életből eltávoztak a nincsbe egy bizonyos idő után, a nem létezésbe. A halál ezt jelenti.
35/36 anonim 

válasza:

Ha azok a gyerekek is számítanak, akiket az édesanyjuk elveszített vetélés során, akkor a földön mi nem is 7 milliárdan vagyunk, hanem 1000000000 milliárdan? Mert ugye a harcban elesett katonák is számítanak, ők is voltak, csak már nincsenek.
36/36 anonim 

válasza:

Egyébként egy csomó spontán vetélés történik az anya teljes tudta nélkül, vagy csak felszívódik a magzat annyira hamar, hogy semmi nyoma nem marad és sosem derül ki. Akkor minden nőnek egy óvodára való gyereke van? Ugyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!