Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy olyan nő, aki sose akart...

Egy olyan nő, aki sose akart gyereket, az fogja tudni szeretni a gyerekét, ha az nem kívánt terhességből születik?

Figyelt kérdés
2020. nov. 21. 20:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
Az elején ment, aztán a személyisége is olyan lett, hogy örülök, ha nincs velem
2020. nov. 21. 20:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez annyira egyén függő, hogy nem lehet egzakt választ adni rá. De gondolom, valamiert csak úgy dönt, hogy megtartja.
2020. nov. 21. 20:46
 3/11 anonim ***** válasza:
94%

Valószínű. A legtöbben szeretik a gyereküket, akár tervezett, akár nem.

Akik meg nem szeretik, azok ugyanúgy tervezett babaként sem szeretik, meg tervezetlenként sem.

Ez nem ettől függ! Attól sem, ki mennyire akart gyereket, vagy hogy szerette e mások gyerekét..

Nem lehet előre tudni

2020. nov. 21. 20:54
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Hát nézd, ha egy nő nem akar gyereket, annak nem lesz gyereke.
2020. nov. 22. 07:28
 5/11 anonim ***** válasza:
24%
De okos vagy, #4!
2020. nov. 22. 08:08
 6/11 anonim ***** válasza:
81%

5!

Köszi. 😙

2020. nov. 22. 08:12
 7/11 anonim ***** válasza:
18%
Sok tervezett gyerek szülei alkalmatlanok és "szeretetnek" nevezik, amit a gyereküknek adnak.... Nem tudhatod miért nem szeretne gyereket. Én pl azért nem, mert félek, hogy olyan lenne, mint én. Depressziós, szeretnék meghalni stb. Ebbe a világba szerintem csak az ostobák szeretnének szülni, vagy a fülig szerelmesek, vagy azok akik csokott akarnak, és eszközként tekintenek a babára, ill a nem normális kultúra és vallás b*zik
2020. nov. 22. 15:09
 8/11 anonim ***** válasza:
28%

Nincs konkrét oka, hogy miért nem szerettem volna gyereket vállalni, egyszerűen nem akartam és kész. Mielőtt bárki megszólna: védekeztem, és tettem azért, hogy ne legyen gyerekem, de hiába tesz érte az ember, ha besikerül, mert nincs 100%-os védekezési módszer. (De ha #4 te tudsz egy 100%-os módszert a nincs szexen kívül, akkor szívesen meghallgatlak!)

Ennek ellenére mégis lett. És megbántam. Nem tudom szeretni.

2020. nov. 22. 18:52
 9/11 anonim ***** válasza:
78%

8!

Nem tudok, mert nincs ilyen. Sajnos. De van abortusz, örökbeadás. Látod, neked is és a gyereknek is jobb lett volna akármelyik.

2020. nov. 22. 18:56
 10/11 anonim ***** válasza:
37%

És azok az országok, ahol betiltották az abortuszt, azok a nők mit csináljanak?

Könnyű azt mondani, hogy add örökbe, amikor 9 hónapig hordod, majd nagy kínok közepette megszülöd. És amikor kimész a nagyvilágba, mindenhonnan kapod a megvető, elítélő pillantásokat, mert ugye nagy hassal mentél el, és gyerek nélkül jöttél vissza, hát milyen anya az ilyen?

2020. nov. 22. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!