Egy olyan nő, aki sose akart gyereket, az fogja tudni szeretni a gyerekét, ha az nem kívánt terhességből születik?
Valószínű. A legtöbben szeretik a gyereküket, akár tervezett, akár nem.
Akik meg nem szeretik, azok ugyanúgy tervezett babaként sem szeretik, meg tervezetlenként sem.
Ez nem ettől függ! Attól sem, ki mennyire akart gyereket, vagy hogy szerette e mások gyerekét..
Nem lehet előre tudni
Nincs konkrét oka, hogy miért nem szerettem volna gyereket vállalni, egyszerűen nem akartam és kész. Mielőtt bárki megszólna: védekeztem, és tettem azért, hogy ne legyen gyerekem, de hiába tesz érte az ember, ha besikerül, mert nincs 100%-os védekezési módszer. (De ha #4 te tudsz egy 100%-os módszert a nincs szexen kívül, akkor szívesen meghallgatlak!)
Ennek ellenére mégis lett. És megbántam. Nem tudom szeretni.
8!
Nem tudok, mert nincs ilyen. Sajnos. De van abortusz, örökbeadás. Látod, neked is és a gyereknek is jobb lett volna akármelyik.
És azok az országok, ahol betiltották az abortuszt, azok a nők mit csináljanak?
Könnyű azt mondani, hogy add örökbe, amikor 9 hónapig hordod, majd nagy kínok közepette megszülöd. És amikor kimész a nagyvilágba, mindenhonnan kapod a megvető, elítélő pillantásokat, mert ugye nagy hassal mentél el, és gyerek nélkül jöttél vissza, hát milyen anya az ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!