Több mint 3 éve vagyok együtt a párommal, de majd 5ev múlva szeretnénk gyereket. Vagyis én tőle nem szeretnék, de őt nagyon szeretem. Mit tegyek?
Mostanában gondolkoztam rajta, mert nagyon jó a kapcsolatunk, hogy mégis hogyan nézne ki a gyermekünk?! És hát ha az ő arcát örökölne én nem nagyon örülnék. Mert az anyukájának se valami szép a feje, a párommal már szebb de akkor se szeretnék tőle mert a genetikái nem tetszenek. Tudom hülyeség hogy ezért!!!! És egy idióta vagyok hogy erre gondolok, de akkor se szeretném hogy úgy nézzen ki. Én se vagyok modell típus, de azért szép vagyok. És jobban szeretném ha a gyermekem arca is szép lenne, és nem olyan lenne mint a barátom. Hanem férfias majd.
A páromat nagyon szeretem, ezért nem akarnék vele szakítani. De azért mástól gyermeket fogantatni elég "szégyen" lenne. De nem mondanam el amúgy neki, nem vagyok bűntudatoa, csak most bennem van hogy lebuknank. Mert nem hasonlítana rá azért. Meg úgymond ellenzem is ezt, ezeket a nőket. De most bennem is felmerült ez a kérdés és nem hagy nyugodni hogy úgy nézne ki. Ha még is mástól várnék gyereket attól vele szeretnék maradni, de a másiknak se szeretném elmondani. Csak hogy találhatnak normális helyes férfit? És ha kiábrándulnek a parombol ha megismernek egy másik férfit? Ahj... Valahogy próbáljátok lebeszélni erről, érzem hogy nagyon gusztustalan az egész, de akkor is úgy érzem.
Ha majd felnősz afyilag, és még mindig úgy gondolod h szereted a páris és gyereket akarsz, pont lesz@rid majd ez a baromságot.
De te még nagyon nem itt tartasz. Ha már felmerül benned ez a buta gondolat, ( inkább megcsalid, csak ne rá hasonlítson) az gáz.
Bízom benne h a lányom nem az apja szőrös hátát örökölte, de fel sem merült bennem h ne ő legyen a gyerekem apja!
Amúgy nagy lehet a szerelem h csak azért nem csalnád meg, mert lehet h kiderül!!!!
Ennyi erővel te meg ne szülj mert véletlen a te alakodat örökölné. Szegény párod tud róla hogy így vélekedsz? Amúgy meg lehet hogy te szépnek tartod magad a legtöbb ember meg pont azt gondolja hogy csak ne rád hasonlítson a gyerek.
Te nem szereted a párodat, mert akkor nem járna ilyeneken az agyad...
Szerintem egyáltalán nem vagy felnőve ehhez,sőt... Hogy lehet az,hogy "nagyon szereted" a párod,mégsem akarsz tőle gyermeket. A világon a legszebb dolog,amikor két embernek gyermeke születik,és eszükbe sem jut ilyen,hogy vajon kire fog hasonlítani,meg hogy néz ki a párom arca stb. Ez kész röhej. Szegény párod meg mit sem erről,hogy mit gondolsz róla. Az meg,hogy egy helyesebb fiutól szebb gyereked lenne,egyáltalán nincs biztosítva! Ha igazán szeretnéd a párod,akkor nem törődnél ezzel.
Én 5 éve vagyok a férjemmel,és babát várunk. Én imádom őt,most mégjobban,hogy gyereket szülhetek neki.:)
Ha igazán szereted,verd ki ezt a baromságot a fejedből,vagy ha továbbra is ezt gondolog,ne áltasd,vess véget a kapcsolatotoknak.
Amúgy én két kifejezetten szép embertől születtem, és nem mondom hogy bányarém vagyok, de olyan szép sem mint amilyet jósoltak a gének alapján.
És komolyan az nem bántana ha a te alakodat örökölné? Hiszen nem szép az alakod, szegény gyerek ne tolj ki vele, ne vállalj gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!