Szülés után is csináltattatok műkörmöt, vagy az otthoni babázás idejére szüneteltettétek?
Figyelt kérdés
2021. jan. 25. 21:59
21/22 anonim válasza:
20 persze ha a kormeid ilyen rossz állapotban vannak, akkor nem nagyon marad fenn rendes lakk sajnos. Viszont szerintem vegyél egy nagyon hasonlót a bőröd színéhez beszerezhetnél, mert már az is egész szép képet adna és nem feltűnő mikor elkezd pattogzani. Opi, Essie, Orly lakkok elég jók.
22/22 anonim válasza:
Nekem előtte nem volt, de miután megszültem csináltattam mert nem volt időm (meg energiám) körmöt reszelgetni meg lakkozni. Nem szeretem ha natur tövig vágott, igy rakattam műkörmöt. Sokkal jobb így, meg kell is az a havi 2 óta kikapcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!