Szülés után is csináltattatok műkörmöt, vagy az otthoni babázás idejére szüneteltettétek?
Figyelt kérdés
2021. jan. 25. 21:59
11/22 anonim válasza:
Ha te ettől jobban érzed magad és jót tesz a lelkednek, akkor igenis menj el!!! Ennyi kell neked is :)
12/22 anonim válasza:
1éves volt a fiam, amióta ujra van.
Addig nem nagyon volt kire hagynom, nálam meg a jön velem, az nem opció.
13/22 anonim válasza:
Nekem végig terhességem alatt is és szüléskor is volt és most is van. Pici, nem akadályoz semmiben én szeretem ha szépek a körmeim. Én is vittem a körmösömhöz a babámat igaz nekem anyósom a körmösöm 😁😁
14/22 anonim válasza:
Műkörmös vagyok és jelenleg kismama. Sokan csináltatnak szülés után is, ügyelnek a hosszra és a formára. Nekem is lesz ez egészen biztos. :)
15/22 anonim válasza:
Én az apjára merem hagyni nálunk ez normális.... szóval amit tudok és segít abban hogy nő maradjak (pl.: ápolt köröm) azt így oldom meg, úgy legalább ő is érzi hogy szülő nem csak x,y spermadonor aki pénzt hoz...nem is értem miért kéne még oda is magammal vinnem...na mindegy a hossza kb M-es nem gátol semmiben :)
16/22 anonim válasza:
Volt előtte jó pár évig műkörmöm. Most örülök, ha egy gyors géllakkot felrakok. Elég rosszul alszik a 4 hónaposom. Majd ha egy éves lesz jobban el lehet tőle szabadulni, majd akkor elmegyek körmöshöz. Műszempillám is volt, de sajnos mostanában nincs 2,5 órám ott feküdni és persze anyagilag sem mindegy az a 15.000. Azzal nyugtatom magam, hogy ha nagyobb lesz újra elmehetek fodrászhoz is. 🙂
17/22 anonim válasza:
De nincs senki aki vigyázhatna rá? Apja?
20/22 anonim válasza:
1 hónap múlva szülök, pár hete leszedettem. Nem voltam még sosem ilyen helyzetben (1. baba), így inkább biztosra mentem, ha lesz is vmire idő, az nem köröm lesz, nálam a sport a prioritás. Azért kicsit sajnálom, nagyon ronda körmeim vannak, puhák és gyengék, állandóan egész mélyen betörnek (tövig van mindig vágva/reszelve), de sokszor én magam is tépkedem, afféle pótcselekvésként, amit észre sem veszek. Lakkozni nincs türelmem és még olyan lakkot sosem tudtam venni, ami 1-2 napnál tovább bírná, bárhogy is használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!