Van olyan aki megbanta,hogy milyen nevet adott a gyermekenek?
Nem tudjátok megváltoztatni?
Miért bántad meg egyébként?
Én csak azt bánom, hogy 2 neve lett, mindkettő szép, csak így a következő gyerek(ek)nek is 2-t kell adni, hogy ne nézzen ki furán...
Én sem rajongok a lányom nevéért (a férjem ragaszkodott ehhez a névhez).
Alapjáraton tetszik, csak tucatnév és bárhova megyünk legalább 3 hasonló nevű kislány van még a közelben. Én vicces/egyedi beceneveket használok. Elvégre, ha szólok a játszótéren, hogy "Manci, gyere!", akkor tuti, hogy csak az én lányom fog jönni, ha a nevén szólítom, akkor legalább 2 lány jön + 4 gyerek és 3 anyuka felkapja még a fejét.
#3 vagyok
Persze, én sem akarnék már 2 nevet nekik, és ez biztos csak az én hülye logikám, de nem akarnám, hogy a többi gyerek azt gondolja, hogy az elsővel kivételezünk... aztán lehet ez eszükbe sem jutna.
"Változtasd meg a nevet."
4 év múlva meg majd abból is kiszeret, akkor megint változtat?
Majd ha a gyerek akkora lesz, akkor ő eldönti, hogy neki jó-e, ha nem , akkor majd ő választ magának másikat.
Andizsuzsi !
Esélyes, hogy ezt a nevet sosem szerette. Valószínű apuka ötlete volt, aki azóta lelépett és így a nem szeretem szépen lassan utálatba fordult át.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!