Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen körülmények között...

Ilyen körülmények között vállalnátok babát?

Figyelt kérdés

Párommal együtt cca. 600 ezer forint a netto fizetésünk, ami kb fele-fele arányban oszlik meg.

Megtakarításunk cca. 4 millió forintunk van.

Jelenleg albérletezünk, de a baba érkezése előtt szeretnénk családi házba költözni. Budapesten tervezünk venni házat, cca 40 millió forintért.

A havi törlesztő havi 200 ezer lenne (babaváró+csok+csok hitel+piaci lakáshitel VAGY babaváró+piaci lakáshitel).

Most kb 150 ezer forintból élünk havonta+lakbér (120 ezer)+rezsi (35 ezer).

Ebből megvan mindenünk amire szükségünk van, nem nélkülözünk.

Az én munkahelyem fix cég, a szakmám keresett, nyugdíjas állásként tekintek a szakmámra, a munkahelyem pedig kifejezetten nő- és családbarát, így nekem nem kell félni a munkanélküliségtől.

Párom informatika területén dolgozik, így az ő munkája is stabilnak tekintethető.

Pár hónap múlva szeretnénk elkezdeni a próbálkozást a babával, de az így pont egybe esne a házvásárlással is.

Ti bele mernétek vágni? Ekkora törlesztőt be lehet vállalni 25 évre?

25 évesek vagyunk.

Illetve a család mellettünk áll mindenben, így ha beüt a krach se kerülünk utcára, de nem szeretnénk a családot terhelni, így önerőből próbálunk előrébb jutni.

2021. jan. 2. 17:53
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
43%
Ez a haz eleg lepukkant, amit ide belinkeltel. En nem bunkozok, te magyarazod itt, higy mennyivel jobb ott. Eltem ott, tudom, h nem jobb.
2021. jan. 2. 21:58
 32/35 anonim ***** válasza:
84%
nem
2021. jan. 2. 22:13
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

30, ez kemény

25 évre 13 millió önerővel is 515 ezer lenne a havi törlesztő.

Mission impossible.

2021. jan. 3. 06:47
 34/35 anonim ***** válasza:
73%
*ráadásul erősen felújítandó állapotú, nem újépítésű, mint a 95 misis.
2021. jan. 3. 06:48
 35/35 anonim ***** válasza:
73%

Amivel össze kéne hasonlítanod Chester külterületét, az pl: egy magyar megyeszékhely külterülete vagy közeli városa.

Pl: Józsa (Debrecenhez tartozik)

[link] - ~60, csakhogy újépítésű

Nem ugyanaz, mint egy öreg házikó mini kerttel

2021. jan. 3. 06:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!