Kit tartotok ősanyának?
18. Fú nemtudom.
Aki nem adat védőoltást és vitamint a gyereknek, az bűnöző és vsz bolond, nem ősanya.
En nem tapasztaltam átfedést az alábbi témak között:
- Igeny szerint szoptató, hordozó, együttalvó anyák. Nekem ezzel semmi bajom, részben mindet probáltam, bár a hordozast a lanyomnál inkabb kiranduláshoz csak. Sok ismerősömre valamelyik jellemző, köztük sok magasan kepzett, jó beosztasú nő van, egyik sem tolja a paramedicinális bullshiteket
- paramedicibisták, oltástagadok, földsugárzásmérők. Ők random, hogy milyen anyák, egész elhanyagolótól az amúgy egesz jóig, de nem ismerek sokat belőlük.
- környezettudatosak: mosipelus, jó étel, fajátékok, "zéróvészt" stb. Őket en csípem, és amemmyire lehet, tanulok egy-egy hulladékcsökkentő trükköt, de szintén random, hogy milyen gyereknevelést követnek. Sok pl Montessorit, na ott nincs túldédelgetés pl.
- következetlen, erélytelen, mindent megengedő stb. Ők nem ősanyák, csak nem jól fegyelmeznek. Egy részük elvből ilyen, de sokan csak nem tudjak, hogy kéne.
A legtöbn anyukanak van olyan megnyilvanulasa, hogy ha csak azt látod így, egy másik alapján meg ellentétesen sorolod be. Szamomra ennek nincs értelme.
Persze aki agitál is valamire, az akár lehetne ősanya, de hálistennek, nem találkoztam olyannal.
Nyilvános szoptatás erőszakos propagálását én se csípem.
EC- sek meg a mosipelusos Atya úristenek...
Pfejj
A mosható pelenkán mi az undorító?
Az EC viszont baromság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!