Utazás közben vécés dolog (velem) hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
Fiatal anyuka vagyok. Három éves kisfiammal utazok haza Budapestre vonattal. Sajnos nekem vécére kellene mennem és eltarthat pár percig, nagydolgot kellene intéznem. Nem merem egyedül hagyni, nehogy rászálljon valaki vagy elkóboroljon. Persze nekem is eszembe van, hogy vigyem be vécére magammal, de nem akarom hogy bármi kellemetlent lásson. Hazáig még több óra, úgy érzem muszály elmenem. Máskor sosem adódott ilyen szituáció. 24/N
Köszi mindenkinek, hát megoldódott a dolog. A felügyeletet a kalauz úr sem vállalta, végül be kelett vinnem magammal. Sajnos látott amit látott, de elfértünk odabent. Azért próbáltam úgy intézni, hogy ne lásson oda, persze úgyis tudta mit csinálok... Köszi mindenki, talán máskor nem lesz ilyen.
2020. dec. 12. 02:36
12/20 anonim válasza:
Mégis mi az a borzalom, amit megláthatott...??? EGy alap életfunkció.
Nem értelek, kérdező....
2020. dec. 12. 10:46
13/20 anonim válasza:
Én sem értem mi a gond ezzel. Egy három éves gyerekről beszélünk. Mi az a borzalom amit láthatottbde most tényleg?
Bementél, leültél a vécére, fingottál párat, aztán kinyomtad vagy kifostad amit kellett, gyorsan töröltél egy feneket és ennyi. Ha büdös volt na bumm, két perc múlva már nem is emlékezett rá.
2020. dec. 12. 10:56
14/20 anonim válasza:
13: ráadásul ugye rajta ül a wc-n, a gyerek valszeg _előtte_ áll - semmit nem lát...
Na mindegy, lapozzunk, valami agylövéses paranoia lehet... :))))
2020. dec. 12. 11:12
15/20 A kérdező kommentje:
Igen, ráültem (bár nem feltétlen akartam) de ezzel is eltakartam magam. Nem szeretném tovább részletezni. Csupán a tanácsra volt szükségem.
2020. dec. 12. 17:45
16/20 anonim válasza:
És azzal van a baj hogy egy teljesen természetes folyamatot látott?
2020. dec. 12. 17:51
17/20 anonim válasza:
Kamu kerdes
-Otthon elvegzed a nagydolgod akk kibirsz par orat h ne kelljen.
-nem fertek be ketten a wc be
-Egy anyuka nem ulne ra a wc re
- a kalauz segitene a valo eletbe
2020. dec. 21. 22:23
18/20 anonim válasza:
Mièrt lenne az ilyesmi kamu?! Van olyan wc, ahol kènyelmesen befernek 2-en. Sőt, a picibe is be lehet prèselődni 2-en. 10-es vagyok, sokat vonatozunk, mèg a legkisebbe is volt hogy befèrtünk 2-en, volt, hogy bilistől. Ès mièrt ne ülne rà az ember, a combja èr hozzà, nem a nemi szerve. Èn sem viszem be magammal ha nagydolgom akad, vagy ha tampont cserèlek/kelyhet ürìtek. Attòl, hogy valaki nem került mèg ilyen helyzetbe, attòl mas meg igen.
2020. dec. 21. 23:46
19/20 anonim válasza:
De elore tudja h a ketoras vonat uton kakilni kell majd?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!