Havbianka kérdése:
Utazás közben vécés dolog (velem) hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
Fiatal anyuka vagyok. Három éves kisfiammal utazok haza Budapestre vonattal. Sajnos nekem vécére kellene mennem és eltarthat pár percig, nagydolgot kellene intéznem. Nem merem egyedül hagyni, nehogy rászálljon valaki vagy elkóboroljon. Persze nekem is eszembe van, hogy vigyem be vécére magammal, de nem akarom hogy bármi kellemetlent lásson. Hazáig még több óra, úgy érzem muszály elmenem. Máskor sosem adódott ilyen szituáció. 24/N2020. dec. 11. 13:46
2/20 anonim válasza:
1-es vagyok. Kérd meg a kalauzt, hogy addig ott, az ajtó előtt vigyázzon rá.
3/20 A kérdező kommentje:
Jó, köszi, szólok neki.
2020. dec. 11. 13:48
5/20 anonim válasza:
Öööö.... milyen kellemetlenre gondolsz...???
Szerintem egy gyereknek abszolút természetes dolog, hogy wc-re megyünk. Hisz nyilván ő is ráül már a wc-re.
Nem kell ebből akkora problémát csinálni!
6/20 anonim válasza:
Én biztos bevinném magammal. Ez nem is kérdéses. Lehet hogy ciki,de milliószor látott már itthon is engem a wc-n,mert bevittem míg kisebb volt vagy nyitott ajtónál végeztem a dolgom,hogy rálássak. A gyerekem előtt nekem kb semmi nem kellemetlen hiszen mindent együtt csinálunk. Az tuti,hogy egy vonaton semmi szín alatt nem hagynám egyedül,és nem is bíznám vadidegen emberekre.
8/20 anonim válasza:
"de nem akarom hogy bármi kellemetlent lásson"
Kamu kérdés.
Ha eddig nem a nanny nevelte, 100 %, hogy látott már minden helyzetben.
10/20 anonim válasza:
Azòta megoldòdott gondolo. a dolog, de èn ilyenkor siman kint hagytam a gyerekem. Olyankor mentem, mikor hosszù idő volt 2 àllomàs közt, nehogy valaki leszàlljon vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!