Normális dolog 10 éves gyereknek 15-20 ezer forintot adni szülinapra?
Annyit ad az ember, amennyit akar.
Anyósomnál mindenki 100 eurót kap minden alkalomra, mindegy hogy a fél éves dédunoka első karácsonyáról van szó,vagy a fia 50. születésnapjáról. Sosincs belőle probléma.
Csak ez a kérdezés is olyan, hogy nem tud az ember mit mondani sokszor..
Nekem van 2 tesóm, sógornőmék, apósom, szüleim. Tehát kapásból 5 család aki kérdezi, hogy mit kér születésnap névnap karácsony gyereknap-ra a gyermekem. Én egyszerűen nem tudok mit mondani mindig. Nem kell a 600. játék, én nem vagyok oda azért hogy játszóházat üzemeltessünk a szobájában, minél több a játék, annál kevesebbet játszik.
Könyveket szeretjük, de abból is van már kb 300 és még nincs 3 éves.
Ruhaneműt nem kérek, mert egyrészt annyit kapunk, hogy tele van a gardróbja, másrészt az sem igazán ajándék.
Akkor mégis mit tudsz kérni?
Sokkal többet ér hogy kap általában 10-10 ezer forintot, és akkor 50 ezerből tudok neki pl biciklit venni, vagy kipótoljuk és ágyat vagy asztal-szék szettet stb. És elvan/lesz neki mondva mindig, hogy kitől kapta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!