Hogyan tanítottátok a babát kanállal enni?
A fiam 18 hónapos. Èrdekli a kanál,mindig megfogja de csak turkálja vele az ètelt. Ha mutatom neki hogy hogyan egyen ès hogy vezesse a szájához akkor elkezd sírni,illetve nem mindig fogja helyesen marokra a kanalat,van mikor csak 2 ujjal fogja.
Illetve mèg egy probléma:Sajnos gyakran volt anyósomèknál kb.mikor elkezdtük a kanállal evèst,nem folyamatosan de majdnem egèsz nap,mert a házunkat újítottuk. Sajnos hiába elmondtam anyósomnak hogy telefont ne adjon a gyermek kezébe ô odaadta ès ugy etette mindig mert nem volt kedve tanítani a kanállal evést,amit elèrtem a fiammal már el is veszett a mesenézés miatt mert nem hajlandó mese nèlkül enni ès igy tanítani sem tudom.
Mit tegyek hogy visszalálljon és hogyan ösztönözzem?

Úgy látom mindenki le lett pontozva.
Akkor ezt írom.
Semmi baj, majd 3 évesen megtanitjak neki oviban. Mesét néz, az sem gond.
Legutóbbi welnessezunk alatt is majdnem minden gyerek tablettel evett, szóval mások is így nyomják, tobbseghez tartozni jó, nem? 😁
11-es. Mielőtt a pontozásról beszélsz legalább bizonyosodj meg arról hogy ki van azon az óvodás szinten aki lepontozgatka a másikat,mert nem én voltam!
Számomra mindenki hasznos információt adott és mindenki válaszolt a kérdésemre,nem pontozok soha senkit,se fel se le.
Neked külön köszönöm a válaszod,ami az egyetlen itt ami semmit nem ér csak bosszantani akartal,de türelmesebb vagyok én a te undokságodnál.
Nincs kizárva hogy te pontozgattál le mindenkit,úgyis nagyon ráérős vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!