Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tanítottátok a babát...

Hogyan tanítottátok a babát kanállal enni?

Figyelt kérdés

A fiam 18 hónapos. Èrdekli a kanál,mindig megfogja de csak turkálja vele az ètelt. Ha mutatom neki hogy hogyan egyen ès hogy vezesse a szájához akkor elkezd sírni,illetve nem mindig fogja helyesen marokra a kanalat,van mikor csak 2 ujjal fogja.

Illetve mèg egy probléma:Sajnos gyakran volt anyósomèknál kb.mikor elkezdtük a kanállal evèst,nem folyamatosan de majdnem egèsz nap,mert a házunkat újítottuk. Sajnos hiába elmondtam anyósomnak hogy telefont ne adjon a gyermek kezébe ô odaadta ès ugy etette mindig mert nem volt kedve tanítani a kanállal evést,amit elèrtem a fiammal már el is veszett a mesenézés miatt mert nem hajlandó mese nèlkül enni ès igy tanítani sem tudom.

Mit tegyek hogy visszalálljon és hogyan ösztönözzem?

2020. dec. 9. 12:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Úgy látom mindenki le lett pontozva.

Akkor ezt írom.

Semmi baj, majd 3 évesen megtanitjak neki oviban. Mesét néz, az sem gond.

Legutóbbi welnessezunk alatt is majdnem minden gyerek tablettel evett, szóval mások is így nyomják, tobbseghez tartozni jó, nem? 😁

2020. dec. 9. 14:37
 12/13 A kérdező kommentje:

11-es. Mielőtt a pontozásról beszélsz legalább bizonyosodj meg arról hogy ki van azon az óvodás szinten aki lepontozgatka a másikat,mert nem én voltam!

Számomra mindenki hasznos információt adott és mindenki válaszolt a kérdésemre,nem pontozok soha senkit,se fel se le.

Neked külön köszönöm a válaszod,ami az egyetlen itt ami semmit nem ér csak bosszantani akartal,de türelmesebb vagyok én a te undokságodnál.

Nincs kizárva hogy te pontozgattál le mindenkit,úgyis nagyon ráérős vagy.

2020. dec. 9. 14:52
 13/13 A kérdező kommentje:
Lepontozgatta*
2020. dec. 9. 14:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!