Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tesz a mikulás a csizmába?

Mit tesz a mikulás a csizmába?

Figyelt kérdés

Őszintén én csak csokit vettem a gyereknek.

De az ismerőseimnél látom, hogy házhoz rendelt mikulás, társasjátékot, legót, kirakót, teherautót (ezt egy gyerek kapta amúgy) visz. Ezt több ismerősömnél láttam.

Megmondom őszintén nem értem ezt, mi gyerek korunkban akkor csak csokit kaptunk, és karácsonyra a nagy ajándékot. A kisfiam is egy csomó mindent kap karácsonyra, de mikulásra csak csokit. De lehet nekem is be kell szállnom ebbe a versenybe, hogy ne érezze később rosszul magát, az oviban, hogy csak csokit kapott...

2020. dec. 5. 20:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk csoki a szokás. Ez nem nagy ünnep nálunk, hogy 10-20 ezer forintot kidobjunk játékra a Mikulás miatt. Soha nem mondta egyik gyermekem és unokaöcséim, hogy rosszul esne neki ez, miután megbeszélték az óviban ki mit kapott a Mikulástól.
2020. dec. 5. 20:39
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Nekünk is csak csoki van. Ha külön kér a gyerek egy kis aprócska ajándékot akkor szokott kapni például matricát színezőt de ez ritka.
2020. dec. 5. 20:42
 3/19 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk is csoki a szokás
2020. dec. 5. 20:44
 4/19 anonim ***** válasza:
38%

Kislányom 2,5 éves, egy mikulás csokifigura, egy vékony karácsonyváró foglalkoztatókönyv, egy mikulás és karácsonyi történeteket tartalmazó mesekönyv és egy hőn áhított kukásautó :)

Kisfiam 9 hónapos, mikulásos zoknik, kukucs könyv és szintén egy műanyag tologatós autó.

A sok felesleges édességnek nem látom értelmét.

Édesanyám is egy csokifigurát és egy matricás foglalkoztató könyvet hoz holnap. Anyósomékkal nem találkozunk most, így tőlük semmit.

2020. dec. 5. 20:48
 5/19 anonim ***** válasza:
80%
Csak csokit kap. Tavaly például nem vettem csomagot, hanem azokat az édességeket vettem neki amiket szeret is. Nem mindent eszik meg a bolti csomagból. Itthon beleraktam egy kis kosárba és celofánnal meg masnival csomagoltam be. Nagyon tetszett neki.
2020. dec. 5. 20:49
 6/19 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk is édesség és gyümölcs a felhozatal. Esetleg valami kis apróságot szoktak kapni.
2020. dec. 5. 20:51
 7/19 anonim ***** válasza:
84%
Csak csokit kapnak ilyenkor.én nem szállok be versengésbe ,nem érdekel másnál mi szokás,nálunk ez és kész gyerekeim soha nem panaszkodtak hogy CSAK csokit kaptak.
2020. dec. 5. 20:52
 8/19 anonim ***** válasza:
85%

Édességek, gyümölcsök és magok, meg egy színező.

Nem tudom, a mi ovinkban kinek mit hoz a Mikulás, szerencsére a kisfiam (5 éves) nem irigykedős típus, annak örül, ami van. Szerintem a legtöbb ilyen korú gyerek ezzel ugyanígy van, ne aggódj.

2020. dec. 5. 20:59
 9/19 anonim ***** válasza:
37%
En nem vettem csomagot, ugy is kap a rokonoktol. Egy kinder mikulast es egy kozepes doboz legot kap reggel.
2020. dec. 5. 21:21
 10/19 anonim ***** válasza:
84%
Édesség, gyümi és valami kis apróság. 1 évesen trixi könyvet kapott pl. Most kis dobozos legót
2020. dec. 5. 21:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!