Mire érdemes figyelni a gyermek születéséig,hogy el tudják venni az anyjától?
Röviden a helyzet: 26 éves srác,36 éves nő,és februárban esedékes szülés...
A srác Pesten lakik,él,egyetemre jár,szülővel lakik,normális közeg.
A nő lenti,gyári melós(most táppénzen,mert terhes),falusi,és sajnos egy K*** is,a családja putris,kultúra sajnos sehol,apja alkoholista mezőgazdaságbeli,anyja egy balhés veszekedős kiabálós szájkaratés" pattogós" "barnás" magyar(valahány százalékig,bár tagadja,de nem is ez a lényeg),a srácnak nagyon rossz a kapcsolata a lánnyal,a távolság miatt is,de a lány abszolút minden erkölcsöt,normát,kultúrát és tisztességet nélkülöző viselkedése miatt. A srác konkrétan a lány megismerése óta "tanult meg káromkodni",az agyát elszívja,tanulmányai leromlottak,szerelmes lett,teherbe ejtette 7 hónappal ezelőtt...a lánynak/nőnek csak arra kellett...
A lényeg,hogy a születendő kislányt nem akarja ilyen barbár környezetben és anyánál hagyni a fiú,de ezt nem közölte eddig az anyával.
Mire érdemes odafigyelni? A telefonja mindent rögzít,de mit kell csinálni,hogy konkrét bizonyíték és egyéb álljon rendelkezésre a későbbi esedékes tárgyaláson?
Amely az anya alkalmatlanságát bizonyítja. Sajnos nem iszik,nem csinál semmi olyat,csak egy k***,de ugye ezzel nem megy semmire senki.
El kell vinni pszichiáterhez? Hátha találnak nála valamit?(most még amíg "békés " a kapcsolat)
Rögzíteni kell a lány mindennemű megjegyzését,esetleg a poligám viselkedésével összefüggésben?
A terhesség alatt mit érdemes csinálni?
Nyilván te sem hagynád a gyereked egy barbár környezetben.
(költözni nem akar,változni nem akar a nő*)
Nehezen hinném, hogy értelmes, intelligens, jó háttérrel rendelkező huszonéves fiú összeáll egy olyan nővel, amilyet itt leírtál. Szerintem a csajjal kapcsolatban erősen túlzol, valamivel az egodba gázolt, és most vissza akarsz vágni, ennyi.
Egyébként hadd kérdezzem meg: mi a nagy terv? Elpereled az anyától a gyereket, és aztán? Egyetem mellett te fogsz egy ujszulottrol gondoskodni, mint egyedülálló apuka?
Prosti de 3 évig vele töltötted a napjaid? Na persze. Ez nem 3 év után derül ki hanem 3 nap után a gyengébbeknél is. Szerintem szerelmes lettél a nő meg pattintott most meg bosszút akarsz állni.
És ha elvennéd a gyereket mi lenne? Azt sem tudod mit kell vele csinálni. Hagyd békén őket. Ha gumi nélkül dugni jó volt 3 évig valakit akkor ne terrorizáld. Ha jót akarsz a gyereknek pedig ne követelőzz hanem legyél kedves az anyjával
Szánalmas vagy.
Nem fogják elvenni az anyjától.
Érdekes lenne amúgy ha minden nőtől elvennék a gyerekét, akinek az apja alkoholista és az anyja ordibál 😊😂
Hagyd abba a süketelést végre! Nem lehetséges a "nevedre venni" egyelőre, maximum apasági nyilatkozatot tehettél az anyakönyvi hivatalban, amihez a tények (ha azok volnának) ismeretében elég ostobának kellett lenni, lássuk be. A neveden majd akkor lesz, ha megszületik és anyuka lobogtatja a
nyilatkozatot a kórházban az anyakönyvi hivatal kiérkező emberének. Hihetetlen, hogy milyen bicskanyitogató sítlusban osztod itt magas lóról az embereket, amikor láthatóan nincsen nagyon mire büszkének lenned, az eszedet is ideértve, hiába dobálózól szociológus haverral, meg ügyvédnővel. Rögzíthetsz amit akarsz, ha az anya a gyereket nem veszélyezteti, van hova hazavinnie és nem iszik, drogozik, stb..., nem fogják elvenni tőle, ha megfeszülsz sem. Akkor egyetlen putriban sem nevelnének gyereket, pedig jellemzően szoktak egy szobában ötöt is. Az senkit nem érdekel, ha szerinted, avagy ténylegesen is k*rva (ami ugye nem ,munkahelye van, szabadidejében meg azzal kefél, akivel akar), vagy mutogathatnád a profilját a bírónak a rosszlányok.hu-n, magasról tenne rá, ugyanis ettől még nem lesz alkalmatlan anyának. Ez van. Ha majd kiderül a való életben is, miként áll helyt (védőnő is látja majd, ha gond van) és valóban lesz olyan helyzet, ami aggodalomra, veszélyeztetésre ad okot, akkor lehet a hatóságokhoz (bíróság, gyermekvédelem, gyámügy, kutyafüle) fordulni, de csak megalapozott tényekkel, nem rágalmakkal, aminek feltárására nem lesz sok lehetőséged, ha nem lesz semmilyen, vagy csak minimális kontaktod az anyával. Senki nem fog egy csecsemőt elválasztani az anyjától az miatt, hogy miként viselkedett a terhesség alatt (nem is értem hogy képzeled, védőnőhöz is jár, gondozott a terhessége, munkahelye van, jelenleg táppénzen, kap majd csedet, gyedet), meg hogy alpáriak a szülei, vagy ő maga. Hogy lehet beleszeretni valakibe, akit ennyire lenézel, nyilván akkor sem beszélt választékosan és ugyenilyen putris volt, mikor belemártogattad a jancsit védekezés nélkül, csak akkor még nem zavart, hát akkor fogadd el, hogy ő lesz a gyereked anyja (akit normál esetben megválogat az ember) és nagy valószínűséggel nevelni is ő fogja, legalábbis eleinte, mert semmi olyan nincsen a történetedben, ami miatt ezt ne tehetné meg. Menjél bíróságra nyugodtan, az ügyvédeknek is meg kell élni valamiből, bár ebben a covidos időben nem egyszerűen zajlanak a dolgok ott sem, pár év múlva tán lesz ítélet is.
Te is csak anyádékhoz vinnéd, mert önálló egzisztenciád nincsen, eltartani és fedelet adni a feje fölé egyedül te sem lennél képes, akkor nem értem mire fel lennél te alkalmasabb a pesti rokonsággal meg egyetemmel.
(Gondolom majd most jön a második felvonásnyi kamu a félrerakott milliókról, meg hogy egyetem mellet 16 órában dolgozol fél milláért, csak szeretsz otthon lakni és különben is, mindenki hülye, csak te vagy helikopter, bájdövéj...)
Itt szapulod a csajt, milyen alja, de neked is egy "ilyenre" van igényed. Félvilág által felpróbált, káromkodó, alpári nőt megdugni. Erre mondják, hogy egyik 19 másik egy híján 20.
Egyetem ide vagy oda, se igényességet, se kultúrát nem adnak ott.
#8: Hát jó nagy marha vagy (már bocs). Ráadásul nagyon-nagyon tudatlan (nagyon szépen fogalmaztam).
Nincs az a nőgyógyász a földön, aki napra pontosan megmondja, hogy mikor fogant egy gyerek. Ez alól max. a lombik és inszem programban létrejött terhesség lehet kivétel.
Ha meg ismervén a nőt, így is apasági nyilatkozatot tettél (nincs olyan, hogy "nevemre vettem"), akkor hatványozottan ostoba vagy, ezt már nem tudom finomítani.
Ne akard elvenni a gyereket, nem lennél képes felnevelni, ennyi ésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!