Mire érdemes figyelni a gyermek születéséig,hogy el tudják venni az anyjától?
Röviden a helyzet: 26 éves srác,36 éves nő,és februárban esedékes szülés...
A srác Pesten lakik,él,egyetemre jár,szülővel lakik,normális közeg.
A nő lenti,gyári melós(most táppénzen,mert terhes),falusi,és sajnos egy K*** is,a családja putris,kultúra sajnos sehol,apja alkoholista mezőgazdaságbeli,anyja egy balhés veszekedős kiabálós szájkaratés" pattogós" "barnás" magyar(valahány százalékig,bár tagadja,de nem is ez a lényeg),a srácnak nagyon rossz a kapcsolata a lánnyal,a távolság miatt is,de a lány abszolút minden erkölcsöt,normát,kultúrát és tisztességet nélkülöző viselkedése miatt. A srác konkrétan a lány megismerése óta "tanult meg káromkodni",az agyát elszívja,tanulmányai leromlottak,szerelmes lett,teherbe ejtette 7 hónappal ezelőtt...a lánynak/nőnek csak arra kellett...
A lényeg,hogy a születendő kislányt nem akarja ilyen barbár környezetben és anyánál hagyni a fiú,de ezt nem közölte eddig az anyával.
Mire érdemes odafigyelni? A telefonja mindent rögzít,de mit kell csinálni,hogy konkrét bizonyíték és egyéb álljon rendelkezésre a későbbi esedékes tárgyaláson?
Amely az anya alkalmatlanságát bizonyítja. Sajnos nem iszik,nem csinál semmi olyat,csak egy k***,de ugye ezzel nem megy semmire senki.
El kell vinni pszichiáterhez? Hátha találnak nála valamit?(most még amíg "békés " a kapcsolat)
Rögzíteni kell a lány mindennemű megjegyzését,esetleg a poligám viselkedésével összefüggésben?
A terhesség alatt mit érdemes csinálni?
Nyilván te sem hagynád a gyereked egy barbár környezetben.
(költözni nem akar,változni nem akar a nő*)
Illetve amikor a terhességi tesztje pozitiv lett,azonnal engem hívott fel,én pedig kocsival gyorsan le...
Én vittem nődokihoz,mindig.
Más is kérdezte hogy miért nem csináltatok akár magzaton belüli tesztet,(az amúgy jóval drágább),vagy valamit,de majd szülés után szándékozok.
Ezt közöltem is vele de a lány az rettentően hangulat ember,és főleg most lehetetlen vele kommunikálni.
Múltkori találkozásunkkor lebukott egy chat-elésben,azóta nem találkoztunk. (amikor még mehettél hotelba,utoljára,korlátozások előtt).
A telefonjába belenéztem és egy helyi falubeli gyerekkel...
Nem is tudom mit lehet tenni...
Mikor ide kiírok valamit,általában csak megfogalmazódik bennem a dolog,meg az is hogy jót röhögjek a véleményeken(már aki pl az elsőt írta). Aztán felhívom az ügyvédnőmet...
De ha van valakinek valami szuper ötlete az tök jó lenne ha leírná.
Egy sima bulizós vidéki k**ról van szó,akit már felpróbált sok kollégája a gyárban,meg mindenki ott.
Sajnos beleakattam egy ilyenbe..
Nagyon nehéz a kommunikáció.
Veled kúrt,koton nem volt nálatok,egy kúrunkból a szállodában lesz gyereketek? Édes Jézusom,szegény gyerek,kicsit amúgy olyan mintha egy béranya kellett volna,lehetőleg tré, hogy el is lehessen venni tőle nagyon úgy jön le.. Hol vettél nevedre egy még meg se született gyereket? Apasági? Zavaros az egész..
70F
10. válaszadó.
Sajnos nem sajnos igen,védekezés nélkül.
Én egyébként már akkor eléggé szerettem a lányt,a franc se tudja mit szerettem meg benne(nyilván ahogy társasjátékozik a hotelekben).
Valahol teherbe is akartam ejteni,azt gondoltam attól megváltozik,enyém lesz.
Ló*rt mami.
Ezt a nőt úgy nevelték,hogy a gyerek nem köt össze,független lény,miazhogy. Tudod... Azzal b*szok akivel akarok,stb..
De a lány nem változott meg,sőt,gyülőlködőbb lett,elkezdett engem gyűlölni,mondván hogy én "korlátozni akarom",meg blabla.
Miazhogy ennyiszer meg ennyiszer hívom fel,meg a többi hülyeség.
Az anyja is beleszállt,sajnos.
Az apa tökkelütött. Egy semmi,senki.
Szóval 10. válaszadó,hiába próbálok meg a lánnyal jó kapcsolatot kialakítani,nem lehet. Neki kell az új f*sz,meg a kalandvágy...vannak ilyen nők itt én voltam a f*sz.
Szóval ez csak erőből ért.
Kedves "furcsa gondolati doxazmákkal" megáldott első válaszadó!
Az anyakönyvi hivatalban vettem a nevemre.
Igen,megerősítem a doxazmádat,egyre erősebb bennem az érzés,hogy ez tényleg nem való anyának,és csak egy kvázi donor....mivel egy k***,akármit teszel elé,neki az új f*sz kell.
Szóval ez van.
Te egyetemre jársz? Ezt tudod kinek meséld mikor egy mondatot nem vagy képes helyesen leírni. Érettségi sincs meg az tuti. Iszonyú primitív a gondolkodásod is meg a hozzáállásod is. Miért kell itt mindenfélét hazudozni? teljesen kamu ez a sztori.
Ha bármi igaz ebből, legjobb ha békén hagyod azt a nőt a gyerekével együtt. Ha igényt tart rá meg fizeted a gyerektartást ha már teherbe akartad ejteni. Taps!
Gyereket normális párkapcsolatba vállalunk. Nem egy ilyen digi dugiba valami prostival valami motelben. :( Te se lehetsz különb ha csak ilyen nő jut. :( Vagy csak troll vagy,esetleg angyaltrombita teát ittál és azért ilyen zavaros a történeted.
70F
Mérnök hallgató vagyok drága válaszadó.
Azon én is csodálkoztam,amikor ráírtam egy exemre,
emailban,véleményezze a dolgot,(aki nem mellesleg szociológus,)és azt kérdezte: "Mi van veled,már írni sem tudsz?"
3 éve ismerem ezt a nőt,ezek szerint tényleg hanyatlott az intellektuel is...
Konkrétan alatta kezdtem el úgy beszélni,mint egy tirpák idióta balf*sz.
Utolsó: igazad van abban,hogy nem egy prostival kellett volna ezt kivitelezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!