Több, mint 7ève együtt vagyunk, viszont a szüleink még nem találkoztak. Most már mikor érdemes ezt megvalósítani?
Barmikor. Valamelyikotok szuletesnapja vagy húsvét (környéke).
Szulinap amiatt, mert egyikotok miatt termeszetes lehet, ha eljonnek a szulei felkoszonteni, masikotok szuleit meg siman meg lehet hivni, hogy gyertek el a paromnak szervezek szulinapi partit. ES akkor ott talalkoznak a szulok. Bar illendo elmondani, elotte!, hogy amasik szuloparos is varhatoan felbukkan az esemenyen.
Egyebkent mifelenk ha a ket szulo osseismerteteset "megszervezik" a gyerekek, akkor mindenki y ertelmezi hamarosan lanykeres lesz vagy hogy epp ezen alkalom miatt lesz az osszejovetel. Ezert ha osszehazasodni egaltalan nem akartok, akkor ovatosan a szulok osszeismertetesevel...hihi.
Husvetot azert emlitettem, mert az hamarosan lesz, semleges, mert ossze lehet "veletlen" is futni (miert ne ugyanazon a napon tudnanak csak eljonni a szuleitek es jeee veletlen talalkoztak), de szepen csinalhatjatok azt, hogy mindketten ugyanarra a napra hovjatok oket ugyanugy delelottre vagy delutanra es ugy tesztek mintha csak veletlen jott volna igy ossze es nemtartottatok fontosnak hogy szoljatok "utkozes" lesz. Igy nem lesz elvaras, hogy hu most tortenjen valami, beszelgetni ha nagyon nem talaljak egymassal a hangot, akkor a sonkafozesrol es a kinek milyen husveti szokasi vannak vagy voltak gyerekkoraban is lehet .
Mármint a két szülőpár nem találkozott egymással? Miért is kéne? A szülőknek nem kell jóban lenniük, kapcsolatban lenniük azért mert a gyerekeik együtt vannak.
Én 18 éve vagyok együtt a párommal. Apám egyszer találkozott anyósommal. Anyámmal az anyósom sosem találkozott (nem is fognak már, mert azóta meghaltak) Apósom sosem találkozott a szüleimmel ( azóta ő is meghalt)
Jó esetben a két szülő csak az esküvőn, keresztelőn, ballagásokon, és sajnos temetéseken találkoznak egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!