Több, mint 7ève együtt vagyunk, viszont a szüleink még nem találkoztak. Most már mikor érdemes ezt megvalósítani?
Ha meg akarod valósítani, bármikor megteheted. Egyébként szerintem felesleges, ha ők sem kíváncsiak egymásra, meg szerintetek sem lenne jó ötlet.
Csak egy példa: én a párom nagyszüleivel nem találkoztam még soha 5 év alatt. Ők sose hívtak meg (bezzeg a párom testvérének az élettársát többször is..), én meg egyrészt nem megyek oda ahová nem hívnak, másrészt nem is érdekelnek. Lehet így is élni, ha nektek is kényelmes a saját életetek, nem kell erőltetni semmit.
Nagyjából bármikor, nincs rá szabály. Akár húsvétkor, vasarnap vagy hétfőn.
Mi lassan 4 éve vagyunk együtt, pároméknál lakom már pár éve (bár napi szinten hazajárok, tekintve, hogy néhány percre lakunk egymástól) de mégsem találkoztak még. Sosem jött úgy ki a lépés, én megértem.
Mi lassan 2,5 éve vagyunk együtt. Nem tartom valószínűnek, hogy a szülők találkozni fognak.
Túlságosan bonyolult élethelyzet adódna belőle...
Ráadásul mindketten szakítanánk már, de kénytelenek vagyunk újra összejönni (mindig úgy alakulnak az események, hogy együtt maradjunk.) Egyikünk sem "játssza ki" a sorsot...
18 eve vagyunk egyutt de nem ismerik egymast.
Szal nem fontos dolog :-D
Kérdezzétek meg szülőket, kiváncsiak-e a másik szülőpárra. Engem nagyon is érdekelt, milyen családban nőtt fel alányom férje, és örültem, hogy kedves, szimpatikus embereket ismerhettem meg. Nem tartjuk a kapcsolatot, de mégis jólesik, hogy konkrét arcok jelennek meg előttem, ha a lányom az anyósáról-apósáról mond valamit.
Azt gondolom, ha nem is házasodtok össze, ez már olyan hosszú távú kapcsolat, ahol a szüleidnek zsintén szívesen vennének egy összeismertetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!