Érdemes még együtt maradni így?
10 éve ismerjük egymást, 7.5 éve vagyunk házasok, 2 gyerekkel. Egy ideje már semmi sem olyan, mint régen. Vannak kisebb veszekedések, a másik cseszegetése trehányság(férfi) miatt. Szerelem a férj részéről nincs, saját bevallása szerint már rég nincs semmi érzelem benne. Csak vagyunk egymás mellett. Még egy puszit sem ad. Amúgy segít,amit tud, de ennyi. Ma volt veszekedés, csúnyán beszélt velem, mire én szájon ütöttem jelzés szinten, mert már semmi nem hatotta meg. Erre ő hozzávágott az üveges konyhaajtóhoz, onnan a hűtőhöz lökött, mire én elestem. Semmi sérülés nem keletkezett rajtam, szerencsére. A kisebbik gyerek ezt mind látta, sírva menekült a szobába. Hiába szeretem a szívem mélyén, ez a viselkedés nagyon betett. Tudom, hogy nem kellett volna szájon ütnöm, de neki sem így kellett volna viselkednie előtte sem, meg utána sem. Nem tudom kitenni a lakásból sem, hiába mondtam neki, hogy szedelőzködjön, és menjen innen. Nincs hova és nincs miből... 2 hétig még itt lesz, de egyszerűen a hányinger kerülget, ha rágondolok az egészre.
Ezek után te együtt maradnál a férjeddel?
Nem maradnék együtt.
És nem azért, mert elmúlt a szerelem, mert az előbb-utóbb elmúlik. Hanem azért mert nem tisztel, és agresszív.
Sajnálom, nagyon nehéz lehet két gyerekkel egy ilyen döntést meghozni, de hosszútávon megéri.
Nem maradnék vele mint ahogy a párom is elhagyna ha szájon ütném.Nálunk ez oda vissza müködik,senki nem ütheti meg a másikat nemtől függetlenül.
Ha azt vesszük te kezdted a testi erőszakot,ő válaszolt,az egészben az a gáz hogy a gyerekre nem voltatok tekintettel.Váljatok el még nem késő,nézd a gyerekedet.
Problémák mindenhol vannak. A házasság pedig sosem lesz már olyan, mint régen. Szerintem nálatok is az a gond, hogy hiányzik a kommunikáció. Elmúlt a szerelem, és ilyenkor mindenki azt hiszi, hogy ezzel együtt itt van a világ vége. Pedig ez minden egyes kapcsolatban így lesz. És akkor mi van? 10 évente váltogatjuk a partnereinket?
Nálunk is ez volt a gond. Elmúlt a szerelem, és ő másfelé nézett. Hiába próbáltam én egymagam megoldni a problémát, ha ő nem volt hajlandó szóba állni velem. Kitenni a szűrömet könnyebb volt.
A kérdésedre válaszolva: nem maradnék vele. De csakis azért nem, mert bántalmazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!