Ha nekem is lesz babám könnyebben fogom elviselni a férjem kislányát?
Figyelt kérdés
Hamarosan közös babát szeretnénk, viszont a párom előző kapcsolatából van egy kislánya, aki eddig nem volt sokat nálunk, mivel annyira nem szimpatizáltam vele. Igazából nem a kislánnyal van a baj, hanem mindig az jut róla eszembe, hogy a régi nővel köti össze őket, nekünk meg még nincs közös. Ha teherbe esek akkor könnyebb lesz?2020. nov. 7. 13:31
21/31 anonim válasza:
Pedig 8-as csinálja jól. A gyerek elemi érdeke, hogy a szülei jóban legyenek. 8as párja és élete a normális nem a tied. Ott az új feleség tud valamit, ami neked soha nem fog menni. Nem neked való a mozaikosdi, tönkre fogod tenni azt a kislányt.
22/31 anonim válasza:
Eleve nem szülnék olyan pasinak, aki havi 2-3 napot tölt el a gyerekével, és ez neki elég. Mert lehet az exre fogni, de ha a pasi többet szeretne a gyerekével lenni, akkor tenne érte.
23/31 anonim válasza:
Kicsit gondolj bele. Megszületik a közös gyerek. Szétmentek. És a gyereked majd azért nem jár az apjához, mert az új nő nem szimpatizál vele. Valószínű, hogy a te gyereked jövője is ez. Nem szülnék olyannak, akit bárki vagy bármi képes eltántorítani a gyerekétől. Te is erre számíthatsz kérdező, isten nem ver bottal.
24/31 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem való nekem a mozaikosdi, de hát most már ez van, a párom se tehet róla, hogy fiatalon olyan nőnek csinált gyereket akinek nem kellett volna, már ő is megbánta. De szeretjük egymást nagyon és kitartunk bármi áron.
2020. nov. 7. 21:11
25/31 anonim válasza:
Meg is érdemlitek egymást. Két érzéketlen véglény, akiknek nem volna szabad szaporodni.
26/31 anonim válasza:
A párod kitartásában aztán lehet bízni. Hátat fordított a saját gyerekének. Azt hiszed, hogy neked meg a te gyerekednek nem fog? Téged sem az eszedért tartanak.
27/31 anonim válasza:
8 as vagyok.
Teljesen normális dolog hogy a volt feleségemmel és a lányomnak hármasban is elmegyunk. Mi ebben a baj?
A párom bízik bennem, nem otthon remeg 😁 a lányomat meg nem fogom hanyagolni soha.
Ha akarnék még bármit is a volt feleségemtol akkor vele lennék.
De az új páromat szeretem és nem véletlen hogy ilyen jól meg vagyunk. Nem önző, és szereti a lányomat. Mivel testileg lelkileg rendben van, egészséges mentálisan, így nyilván nem zavarja ha úgy adódik hogy a volt feleségem is a közelemben van amíg a lanyommal töltöm az időt.
A gyerekem így boldog hogy nem oljuk egymást az anyjával és nem a vita megy állandóan. Hanem nornalisan váltunk el és a mai napig mindent nornalisan oldunk meg, úgy hogy a gyereknek a legjobb legyen
28/31 anonim válasza:
Szerintem ássátok el magatokat... Gratulálok amúgy, h ilyen pasinak akarsz gyereket szülni,aki leszarja a gyerekét... Mellesleg mit nem bírsz elviselni rajta azon a pár alkalmon?? Szánalmasak vagytok...
29/31 anonim válasza:
16# nem, egyeltalán nem abszurd... Egyébként szerinted az egyedülálló anyukák h csinálják??? V ők sose kezdjenek új kapcsolatot??? V mi a teendő ilyenkor? Adják árvaházba a gyereket, nehogy az új párjukat a "régi életére" emlékeztesse... Aki nem tudja elfogadni és feldolgozni ezt, az ne kezdjen gyerekes pasival... Ha a gyereket nem sajnálnám, azt kívánnám hagyjon ott a francba gyerekestül... Akkor talán másképp állnál a dologhoz...
30/31 anonim válasza:
Az ex nővel a párod farka is összeköt. Előtted benne járt. Az nem zavar? A farkát eltudod visekni ennek a tudatában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!