Ha nekem is lesz babám könnyebben fogom elviselni a férjem kislányát?
Figyelt kérdés
Hamarosan közös babát szeretnénk, viszont a párom előző kapcsolatából van egy kislánya, aki eddig nem volt sokat nálunk, mivel annyira nem szimpatizáltam vele. Igazából nem a kislánnyal van a baj, hanem mindig az jut róla eszembe, hogy a régi nővel köti össze őket, nekünk meg még nincs közös. Ha teherbe esek akkor könnyebb lesz?2020. nov. 7. 13:31
11/31 anonim válasza:
Tehát karácsonykor is lepasszoljátok a nagyszülőknek nehogy vele kelljen lenni. Szerinted ha az elso gyereket elhanyagolja a férjed a tiedet nem fogja?
12/31 anonim válasza:
Egy kérdés. Ha megszületik a közös gyerek, ő is a nagyszülőnél kapja majd meg tőletek az ajándékot? Vagy ő otthon?
13/31 A kérdező kommentje:
11es dehogy passzoljuk le, de ilyenkor az a szokás hogy náluk van az ajándékozás és közösen játszanak a gyerekek. Szerintem ezzel nincs semmi gond. Azt nem mondanám, hogy elhanyagolja, igazából a gyerek anyja nem szereti amikor nála van a gyerek, így igyekszik a láthatásokat minimalizálni, ez már akkor is így volt mikor mi még nem voltunk együtt, így sajnos tény, hogy köztük nincs olyan szoros kötődés mint az olyan esetekben ahol az apa is a gyerek életének a része. Amúgy meg amikor még pici volt a gyerek ő sokkal többet foglalkozott vele mint az exe, úgyhogy ezt így nem lehet kijelenteni, hogy a közös babánk nem fogja érdekelni, sőt jobban várja mint én, mert neki legalább tényleg az apja lehet 100%ban
2020. nov. 7. 17:52
14/31 A kérdező kommentje:
12es nyilván a közös gyerek/gyerekek velünk fognak élni és együtt töltjük a Szentestét és akkor ajándékozzuk amikor egymást is. De nem is értem hogy lehet összehasonlítani a veled együtt élő gyereket azzal aki csak 2 hetente van maximum nálunk. Nyilván neki is ott van a családja, velük tölti a Szentestét
2020. nov. 7. 17:55
15/31 anonim válasza:
Azért azt kalkuláld bele, hogy bármikor lehet egy olyan élethelyzet, hogy hozzátok költözik akár..
16/31 A kérdező kommentje:
15ös ez azért elég abszurd nem gondolod? Akkor mondjuk ha 2 szobás lakásunk van, akkor ne tervezzek saját gyereket, mert hátha egyszer olyan helyzet adódik, hogy a párom gyereke hozzánk költözik és akkor nem lesz helye? Egyenlőre ő alkalmi vendég nálunk, ha változna a helyzet, akkor majd alkalmazkodunk
2020. nov. 7. 18:45
17/31 anonim válasza:
Szerintem sosem fogod elviselni. Őszintén sajnálom a kislányt, amièrt ilyen mostohája van neki. Aki így érez, annak egy gyerektelen férfi kellene.
18/31 anonim válasza:
Ő nem vendég, hanem a párod gyereke, akinek joga van az apjához. Állhatsz be a sorba hamupipőke mostohaanyja mellé. Az ilyenek miatt mint te ítélik meg sokszor tévesen az "új nőt".
19/31 A kérdező kommentje:
Hamupipőkének meghalt az anyja, teljesen más a szituáció. Illetve ott az új nő nevelte Hamupipőkét. Itt van a gyereknek anyja, és igen a párom az apja, de nem érzem úgy mintha mi egy család lennénk. Nyilván ha velünk élne és nem az anyjával teljesen más lenne a helyzet
2020. nov. 7. 19:24
20/31 anonim válasza:
"Nyilván neki is ott van a családja, velük tölti a Szentestét".. Tehát titeket nem tekinthet ugyanolyan családjának ..jó élete lesz szerencsétlennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!