Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tudnám könnyebben elvisel...

Hogy tudnám könnyebben elviselni, tűrni, esetleg leállítani a 2 éves lányom hisztijeit?

Figyelt kérdés
Nagyon hamar felidegesíti magát ha valami nem az ő kedve szerint történik és azonnal üvölt és sokáig csinálja,de mégsem engedhetek meg neki bármit.Néha borzalmasan viselem,főleg ha leülnénk 3-an kajálni és akkor is dünnyög ,mert ő éppen nem éhes,ezért mi sem együnk,na meg ha mások előtt leéget a hisztijével attól meg hülyét tudnék kapni,sokszor legszívesebben elfutnék ,elmenekülnék a világból,mert már alig bírom elviselni,hiába járok folyton e kedvében ,mégis borzalom amiket csinál.
2010. júl. 4. 12:09
 1/7 anonim válasza:
21%

off: ezért nem akarok majd gyereket.

ha másból nem ért, vágd kupán!

2010. júl. 4. 12:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia

Olvasd el ezt,hogy megértsd milyen agyi folyamatok játszódnak le egy hisztis gyerek fejébe,ez kicsit könnyebbé teszi a helyzetet mert ismered hogyan működnek,itt tanácsokat is találsz amit én kombinálok a most másfél évesemnél.Ami sokat segít az a következetesség,amiben tudsz engedj nyugodtan,amit meg nem szabad azt sosem szabad,és amit lehet kerülj el.és a számolj el tízig,hogy türelmes marad.én már ott tartok,hogy egy ilyen kirohanására erősebben rászólok,hogy most már elég,és csendben marad.hamarosan el fogja hagyni remélem.de még biztos lesz ilyen korszaka.

2010. júl. 4. 12:16
 3/7 anonim ***** válasza:
2, vagyok a link le maradt: [link]
2010. júl. 4. 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Engem egy pohár vízzel öntöttek nyakon. A harmadik ilyennél már tudtam, hogy be kell fogjam a szám :)
2010. júl. 4. 12:18
 5/7 anonim ***** válasza:
65%

Tettem már fel hasonló kérdést, talán találsz benne használható ötletet.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

Fel a fejjel,a dackorszak múló állapot! :)

Az elsőnek: Szomorú életed lehet, ha minden nehézségtől menekülsz ahelyett, hogy megpróbálnád megoldani... A kupánvágást meg akkor ajánlgasd, ha a te szüleid sikerrel alkalmazták nálad! Nem értem, minek írogat olyan a gyerekrovatba, akinek nincs is saját gyereke...

2010. júl. 4. 12:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Én segíteni nem tudok, csak az együttérzésemet kifejezni. Az a baj, hogy én pl. nagyon jól tudom, milyen folyamatok játszódnak le ilyenkor a gyerekben, ezeket sajnos nemigen tudjuk befolyásolni. DE vannak szülők, akik egyáltalán nem tudják, és pl. közösségben, ha mondjuk elsikítja magát a kicsim (másfél éves), vagy ledob valamit, akkor más szülők bizony rosszallóan néznek ránk, és az arcukra van írva, azt gondolják, milyen neveletlen ez a gyerek. És ez engem bánt. Pedig mindent megteszek, de vannak dolgok, amiket nem lehet teljes egészében irányítani. Biztos az ő gyerekük makulátlan. Szóval csak ezt akartam mondani, kitartás!!! :)
2010. júl. 4. 13:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
a válasz ott van a kérdésedben. Miért kellene állandóan a gyereked kedvében járnod? Te egyrészt nem a szolgája vagy, másrészt Neked kell megmutatnod a helyes viselkedést. Nem csoda ha állandóan követelőzik, ha mindig minden úgy történik ahogy Ő szeretné. Tessék bevezetni a büntetést, persze nem kukoricaszemre való térdepelésre gondolok, de meg van ennek is a megfelelő módja. Olvass gyerekneveléssel foglalkozó könyveket, sokat lehet belőle tanulni. Az ilyen liberális neveléssel például agresszív gyermeket lehet kialakítani a bimbózó személyiségből...
2010. júl. 4. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!