Hogy tudnám könnyebben elviselni, tűrni, esetleg
leállítani a 2 éves lányom hisztijeit?
Figyelt kérdés
Nagyon hamar felidegesíti magát ha valami nem az ő kedve szerint történik és azonnal üvölt és sokáig csinálja,de mégsem engedhetek meg neki bármit.Néha borzalmasan viselem,főleg ha leülnénk 3-an kajálni és akkor is dünnyög ,mert ő éppen nem éhes,ezért mi sem együnk,na meg ha mások előtt leéget a hisztijével attól meg hülyét tudnék kapni,sokszor legszívesebben elfutnék ,elmenekülnék a világból,mert már alig bírom elviselni,hiába járok folyton e kedvében ,mégis borzalom amiket csinál.
2010. júl. 4. 12:09
1/7 anonim válasza:
off: ezért nem akarok majd gyereket.
ha másból nem ért, vágd kupán!
2010. júl. 4. 12:15
2/7 anonim válasza:
Szia
Olvasd el ezt,hogy megértsd milyen agyi folyamatok játszódnak le egy hisztis gyerek fejébe,ez kicsit könnyebbé teszi a helyzetet mert ismered hogyan működnek,itt tanácsokat is találsz amit én kombinálok a most másfél évesemnél.Ami sokat segít az a következetesség,amiben tudsz engedj nyugodtan,amit meg nem szabad azt sosem szabad,és amit lehet kerülj el.és a számolj el tízig,hogy türelmes marad.én már ott tartok,hogy egy ilyen kirohanására erősebben rászólok,hogy most már elég,és csendben marad.hamarosan el fogja hagyni remélem.de még biztos lesz ilyen korszaka.
Az elsőnek: Szomorú életed lehet, ha minden nehézségtől menekülsz ahelyett, hogy megpróbálnád megoldani... A kupánvágást meg akkor ajánlgasd, ha a te szüleid sikerrel alkalmazták nálad! Nem értem, minek írogat olyan a gyerekrovatba, akinek nincs is saját gyereke...
2010. júl. 4. 12:20
6/7 anonim válasza:
Én segíteni nem tudok, csak az együttérzésemet kifejezni. Az a baj, hogy én pl. nagyon jól tudom, milyen folyamatok játszódnak le ilyenkor a gyerekben, ezeket sajnos nemigen tudjuk befolyásolni. DE vannak szülők, akik egyáltalán nem tudják, és pl. közösségben, ha mondjuk elsikítja magát a kicsim (másfél éves), vagy ledob valamit, akkor más szülők bizony rosszallóan néznek ránk, és az arcukra van írva, azt gondolják, milyen neveletlen ez a gyerek. És ez engem bánt. Pedig mindent megteszek, de vannak dolgok, amiket nem lehet teljes egészében irányítani. Biztos az ő gyerekük makulátlan. Szóval csak ezt akartam mondani, kitartás!!! :)
2010. júl. 4. 13:45
7/7 anonim válasza:
a válasz ott van a kérdésedben. Miért kellene állandóan a gyereked kedvében járnod? Te egyrészt nem a szolgája vagy, másrészt Neked kell megmutatnod a helyes viselkedést. Nem csoda ha állandóan követelőzik, ha mindig minden úgy történik ahogy Ő szeretné. Tessék bevezetni a büntetést, persze nem kukoricaszemre való térdepelésre gondolok, de meg van ennek is a megfelelő módja. Olvass gyerekneveléssel foglalkozó könyveket, sokat lehet belőle tanulni. Az ilyen liberális neveléssel például agresszív gyermeket lehet kialakítani a bimbózó személyiségből...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!