Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezért pontozott le? Sajnálom...

Ezért pontozott le? Sajnálom lányok de nem maradok és válaszolok ezután többet.

Figyelt kérdés

17%-kal lettem lepontozva ... ezért?

Http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules__1076347-nem-tudom-ki-hogy-vele-de-szerintem-a-csaszar-nem-ugyan-olyan-mint-egy-huvelyi-

Nem tudom hogy szándékosan lettem-e lepontozva de most irom ki hogy akinek segitettem azoknak drukkolok és örülök hogy segithettem de nem láttok többet.

Fontoljátok meg miért alázzátok meg az embert...

Nem fogom megköszönni ugye érthető...

2010. aug. 9. 13:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Szia, én is örülök, hogy maradsz. :-)

Amikor a kislányommal terhes voltam 2 éve, minden nap jártam itt. (még más email címmel) Egyszer azért pontozott le valaki, mert le mertem írni, hogy a fájdalmak ellenére nekem milyen pozitív élmény volt a szülés. (A kérdés kb. úgy hangzott, hogy milyen volt szülni, tehát nem egy nehezen szülő nőnek "kérkedtem" a pozitív tapasztalatommal. Brutálisan le lettem pontozva, nem is értettem, ennek hangot is adtam.

Most 6 hónapja újra regisztráltam és sokáig 100%-on álltam, pedig nagyon sokat válaszoltam. Erre mostanában azért pontozott le vki, mert a lányom nevét hosszú í-vel jobban szeretem, mint a rövid variánst. (Míra) :-S Na mindegy, először rosszul esett, de nem fogok ezzel foglalkozni.

2010. aug. 9. 19:01
 22/27 anonim ***** válasza:
Meg kérdezhetem hogy te nem most várod a második babádat?
2010. aug. 9. 20:56
 23/27 anonim ***** válasza:

sziasztok!

ezért tartom hülyeségnek ezt a pontozósdit.

hogy ennek mi az értelme?

2010. aug. 9. 20:57
 24/27 anonim ***** válasza:
58%

Engem nem zavar, ha valakinek ki van írva a neve a válaszaihoz/kérdéseihez, de szerintem sokaknak ez is szúrja a szemét.

Próbáld ki, hidd el, ha nem írod ki a neved, a kutya se fogja pontozni a válaszaidat. Így viszont meglátják, hogy na már megint ez a Carmen, és egyből odanyom egy lefele nyilat. Tudod, milyenek az emberek...

Mint amikor egy kérdező megkérdezte, hogy neked hogy van ennyi időd netezni, emlékszel?

Tele ez az oldal rosszindulatú emberekkel, talán ezért is jobb anonimnak maradni...

Én felfele szoktalak téged pontozni :) Majdnem egykorúak a lányaink :) (enyém 20 hós)

2010. aug. 9. 21:07
 25/27 anonim ***** válasza:
Mindenképp maradj, a válaszaid nélkül szegényebb lenne ez az oldal!
2010. aug. 9. 21:48
 26/27 anonim ***** válasza:
Carmen, akkor ma megy 1 "szállítmány" függönyökből! :) Én meg közben nagytakarítok. Hosszú lesz a nap... :S
2010. aug. 10. 05:50
 27/27 A kérdező kommentje:

20.56-os nak

Hát ez bonyolult mert voltam kétszer terhes júni. 01--én teszeltem + at aztán júli 13.-án volt a missed ab mütétem mert meghalt a babám 10 hetesen és nem indult be a vetélés.

most nem próbálkozunk egy ideig csak december január felé kezdjük el újra.

2010. aug. 10. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!